Το ξεχωριστό παιχνίδι του Έρλινγκ Χάαλαντ (ΦΩΤΟ)

Χάαλαντ
Photo Credits: INTIME

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παρευρέθηκε στο ετήσιο παιχνίδι της βασιλικής οικογένειας της Νορβηγίας, κόντρα σε έναν σύλλογο με άτομα που έχουν νοητική υστέρηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη κατοικία του Νορβηγού Πρίγκιπα Χάακον, κάθε χρόνο διοργανώνεται ένα ποδοσφαιρικό γεγονός. Η ομάδα της βασιλικής οικογένειας αντιμετωπίζει τη Vivil Il.

Ποιο είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει την σκανδιναβική αυτή ομάδα με όλες τις άλλες του πλανήτη;

Ο σύλλογος αυτός έχει στόχο την παροχή ευκαιριών για άθληση σε άτομα με νοητική υστέρηση, τα οποία ζουν στο Όσλο και στις γύρω περιοχές.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Σίτι δέχτηκε τη πρόταση της βασιλικής οικογένειας. Έτσι, έπαιξε απέναντι στη Vivil, μαζί με τον πατέρα του, Αλφ-Ίνγκε.

Για τα τυπικά του ματς, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τον Χάαλαντ με σκορ 10-9. Ο ίδιος φάνηκε να το απολαμβάνει στον ίδιο βαθμό τον αγώνα, όπως και στις επίσημες αναμετρήσεις στα επαγγελματικά γήπεδα της ελίτ.

Ο Νορβηγός έβαλε δύο γκολ και έζησε το ματς με τη ψυχή του. Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο «Viaplay» που κάλυψε την αναμέτρηση, είχε και αρκετές χαμένες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μάλιστα είδε και την κίτρινη κάρτα!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X