Μπέος: «Ο Βόλος είναι πολύ κοντά στην πώλησή του σε σοβαρό επενδυτικό όμιλο»

Μπέος: «Ο Βόλος είναι πολύ κοντά στην πώλησή του σε σοβαρό επενδυτικό όμιλο»
Photo Credits: INTIME

Ο Αχχιλέας Μπέος δήλωσε ότι ο Βόλος αναμένεται να αλλάξει χέρια περνώντας σε ξένο επενδυτικό όμιλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους τελευταίους μήνες ο Αχιλλέας Μπέος βρισκόταν σε συζητήσεις με υποψήφιους αγοραστές της ΠΑΕ Βόλος. Οι επαφές προχώρησαν και όλα δείχνουν ότι το deal θα κλείσει και ότι η ομάδα της Μαγνησίας θα μεταβιβαστεί σε επενδυτικό όμιλο.

Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ3 και στην εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ανέφερε πως εκτός απροόπτου ο Βόλος είναι κοντά στο να μεταβιβαστεί σε επενδυτικό όμιλο από το εξωτερικό με Έλληνες συνεργάτες και πως την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να πέσουν οι υπογραφές και να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις μέσω συνέντευξης Τύπου.

Ο Μπέος μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε:

«Την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πιστεύω πως η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα και ένας ξένος επενδυτικός όμιλος σοβαρός που ενδιαφέρεται για την ομάδα του Βόλου, με Έλληνες συνεργάτες, θα τρέξει την ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως θα ολοκληρωθεί. Είμαστε πάρα πολύ κοντά και το μόνο που μένει είναι να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες που είναι η αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τα λοιπά. Το τρέχουν οι δικηγόροι και πιστεύω πως την άλλη εβδομάδα θα κληθούμε να βάλουμε τις υπογραφές.

Για μένα θα είναι ακόμα μια τεράστια επιτυχία. Μια ομάδα από το μηδέν δημιούργησε μια σταθερότητα και ένα όνομα στο ποδόσφαιρο και μεταβιβάζεται σε υγιείς επιχειρηματίες που θα επενδύσουν και στην πόλη. Αισθάνομαι ικανοποιημένος για αυτό το κατόρθωμα. Αν ολοκληρωθεί, θα δοθεί μια συνέντευξη Τύπου όπου θα εξηγήσουμε με λεπτομέρειες και θα μάθετε τα πρόσωπα και τα πάντα».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X