«Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ ο Χαζίζα της Μακάμπι Χάιφα»

«Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ ο Χαζίζα της Μακάμπι Χάιφα»
Photo Credits: INTIME

H AEK κοιτάζει τον Ισραηλινό εξτρέμ της Μακάμπι Χάιφα, Ντόλεβ Χαζίζα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισραηλινό δημοσίευμα εμπλέκει την ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή της Μακάμπι Χάιφα, Ντόλεβ Χαζίζα.

Συγκεκριμένα, το Sport5 του Ισραήλ αναφέρει ότι η Ένωση και μια Τουρκική ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του 27χρονου εξτρέμ.

«Η ΑΕΚ από την Ελλάδα και η Κασίμπασα από την Τουρκία ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Χαζίζα», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα. Μάλιστα προσθέτει πως ο παίκτης έχει μεταφέρει στη διοίκηση της ομάδας του ότι αν έρθει πρόταση από το εξωτερικό θα την εξετάσει σοβαρά, ενώ από τη μεριά του ο σύλλογος του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.

Ο Χαζίζα δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μακάμπι Χάιφα ως το καλοκαίρι του 2024. Εκεί πήρε μεταγραφή πριν από τρία χρόνια από την Μπνέι Γεχούντα και τη φετινή σεζόν ξεχώρισε με 11 γκολ και επτά ασίστ σε 48 παιχνίδια. Αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης και στον άξονα, αλλά η φυσική του θέση είναι στην αριστερή πτέρυγα, παρότι είναι δεξιοπόδαρος. Ο 27χρονος εξτρέμ μετράει και εννιά συμμετοχές με την Εθνική του Ισραήλ.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X