Καταλύουν κάθε έννοια αξιοκρατίας – Η επιτροπή αδειοδότησης που θα κρίνει τον φάκελο της ΑΕΚ είναι «τρύπια» από παντού!

Καταλύουν κάθε έννοια αξιοκρατίας – Η επιτροπή αδειοδότησης που θα κρίνει τον φάκελο της ΑΕΚ είναι «τρύπια» από παντού!
Photo Credits: INTIME

Διάτρητη η Επιτροπή Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ

Η ΑΕΚ συνέχισε την μετωπική της επίθεση προς την επιτροπή αδειοδότησης με την σημερινή της ανακοίνωση, που ζητάει ουσιαστικά την ακύρωση της διαδικασίας.

Για να το κάνει αυτό φυσικά έχει τους λόγους της και δεν το ζήτησε τυχαία. Αυτό έχει να κάνει με το ποιοι είναι αυτοί που κρίνουν τον φάκελο της ΑΕΚ και γενικότερα όλων των ομάδων και αν έχουν προσωπικά κίνητρα.

Η επιτροπή αδειοδότησης αποτελείται από τον Πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ τον κύριο Γαλατσόπουλο που έχει κρατήσει μια ουδέτερη στάση σε όλη την διαδικασία. Στην χθεσινή ανακοίνωση της ΑΕΚ τα βέλη στρέφονται προς άλλα 2 πρόσωπα-μέλη της επιτροπής.

Ο Πρόεδρος του Περιστερίου κύριος Πανταζόπουλος, που εδώ και καιρό λέει δεξιά και αριστερά ότι θα πετάξει την ΑΕΚ έξω από το πρωτάθλημα, μπορεί να κρίνει τον φάκελο της ΑΕΚ; Δεν είναι μυστικό εδώ και καιρό ότι ψάχνει τρόπο ώστε το Περιστέρι που τερμάτισε 8ο την φετινή χρονιά να παίξει στο BCL. Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος που η ομάδα του θα επωφεληθεί από την αποβολή της ΑΕΚ, θα κρίνει τον φάκελο της;

Η Ένωση στην ανακοίνωση της επιτίθεται και στο άλλο μέλος της επιτροπής, τον Κωνσταντίνο Μουλίνο, κατηγορώντας τον για απάτη. Για να καταλάβει κανείς το οργανωμένο σχέδιο που υπάρχει, ο αδερφός του συγκεκριμένου ανθρώπου, που θα αποφασίσει για τον φάκελο της ΑΕΚ, είναι υψηλόβαθμο στέλεχος στις επιχειρήσεις του Προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου. Δηλαδή στήσανε ένα ωραίο πανηγυράκι μεταξύ τους με σκοπό να βγάλουν εκτός την ΑΕΚ.

Δυστυχώς για αυτούς έχουν γνώση οι φύλακες. Η Επιτροπή αυτή είναι «τρύπια» από παντού και οποιοδήποτε αποτέλεσμα βγει από αυτήν πρέπει να θεωρείται άκυρο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την διάλυση της και φυσικά όπως αναφέρει και η ΑΕΚ «διενέργεια ελέγχου παράνομων πράξεων μελών της επιτροπής, συλλογής καταγγελιών και σύσταση φακέλων για άσκηση πειθαρχικών και ποινικών διώξεων σε βάρος κάθε υπαιτίου».

Η ΑΕΚ ζητάει να βγουν όλα στο φως, να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και να δουν όλοι ποιος πληροί τις προϋποθέσεις και ποιος όχι. Τα αστεία τελείωσαν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X