ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα του Κουχάρσκι ο Εστουπινιάν

ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα του Κουχάρσκι ο Εστουπινιάν
Photo Credits: INTIME

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Όσκαρ Εστουπινιάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ είναι ο Όσκαρ Εστουπινιάν.

Σε δημοσίευμα που υπήρξε στο εξωτερικό έγινε αναφορά πως η «Ένωση» είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Κολομβιανό φορ, όμως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται στην παρούσα φάση.

Ο 23χρονος άσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκιμαράες (79 συμμετοχές, 28 γκολ και 5 ασίστ), είναι μία περίπτωση που απασχολεί τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, αλλά όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ» δεν υπάρχει κάτι παραπάνω.

Ο Κουχάρσκι έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη, τον οποίο παρακολουθεί από την εποχή που ήταν στην Λέγκια Βαρσοβίας και για αυτό το λόγο υπάρχει στη λίστα του Πολωνού παράγοντα.

Ο Εστουπινιάν έχει γίνει αποδέκτης αρκετών προτάσεων από ομάδες της Βραζιλίας, ενώ ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα να παραμείνει στην Ευρώπη και όχι να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική.

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X