Τώρα θα «χορέψουν» όλοι!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την προσπάθεια του Μάκη Αγγελόπουλου, τη νέα τάξη βρωμιάς και όλα όσα συμβαίνουν στο... θαυμαστό κόσμο του μπάσκετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Χρωστάει η ΚΑΕ ΑΕΚ χρήματα; Χρωστάει. Όπως χρωστάνε σχεδόν όλες η ΚΑΕ. Χρωστάει πολλά; Ναι! Χρωστάει τα περισσότερα; Ενδεχομένως να συμβαίνει και αυτό. Τι όφειλε λοιπόν να κάνει ο Μάκης Αγγελόπουλος για να μπορέσει να συμμετάσχει η ΑΕΚ στο νέο πρωτάθλημα;

Να εξασφαλίσει εγγυητική επιστολή. Το έπραξε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ με cash collateral 105%. Χρειαζόταν τόσο φορολογική, όσο και ασφαλιστική ενημερότητα. Τις πήρε και τις δύο και τις εμφάνισε στο φάκελό της. Σε αυτό το φάκελο φέρεται πως υπάρχουν και τα τιμολόγια από τις συμφωνίες που έχει κάνει η ΑΕΚ με τους χορηγούς της, ακόμα και τους ανταποδοτικούς. Τι άλλο χρειαζόταν να κάνει; Να εμφανίσει και αποδεικτικά εξόφλησης και διακανονισμών όλων των οφειλών που έχει προς τους αθλητές και τους προπονητές της. Το έκανε και αυτό.

Η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος βγήκαν επισήμως και είπαν ότι έκαναν αυτό που έπρεπε. Δεν το έκαναν με «διαρροές» και με δηλώσεις της πλάκας. Το έκαναν με επίσημες ανακοινώσεις.

Αν έχουν πει ψέματα στον κόσμο, να τιμωρηθεί η ΑΕΚ και να υποστεί τις συνέπειες. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα. Όμως σε τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον ενός ολόκληρου συλλόγου, δεν μπορείς να πεις τόσα και τέτοιου είδους ψέματα. Διότι αν αποδειχθείς ψεύτης, τότε δεν υπάρχει καμία επιστροφή.

Πάμε τώρα και στην άλλη όχθη. Τι έχουμε δει μέχρι σήμερα από την Επιτροπή Αξιολόγησης και τον ΕΣΑΚΕ; Ένα απίστευτο κρυφτούλι. Διαρροές, δημοσιεύματα τα οποία είναι ξεκάθαρα καθοδηγούμενα και καμία επίσημη απάντηση. Όλως τυχαίως τα δημοσιεύματα που έχουμε διαβάσει και αφορούν την απόρριψη του φακέλου της ΑΕΚ έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Κόκκινος είναι. Και υπάρχουν επίσης και δύο γιουσουφάκια. Ο ένας έχει χρώμα πορτοκαλί και μαύρο. Ο άλλος κίτρινο και μπλε.

Η ΑΕΚ τους ξεφτίλισε όλους – Τσιμουδιά από τα αρμόδια όργανα

Ακόμα και σήμερα, όπου η ΑΕΚ τους έχει ξεφτιλίσει όλους, με τις δύο ανακοινώσεις που έβγαλε, από τα αρμόδια όργανα επικρατεί σιγή ασυρμάτου. Λέξη δεν έχει ειπωθεί. Τσιμουδιά!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ επιτέθηκε ευθέως στον κύριο Πανταζόπουλο του Περιστερίου. Είναι αυτός που ψάχνεται εδώ και καιρό και ρωτάει δεξιά και αριστερά σε υψηλά κλιμάκια και «φίλους» του για το αν θα παίξει η ομάδα του στο BCL. Από που και ως που έκανε αυτές τις ερωτήσεις; Ήξερε κάτι; Ή μήπως προετοίμαζε το έδαφος, όντας μέλος της επιτροπής; Αλήθεια με τον Σπανούλη εκεί στο Περιστέρι όλα καλά;

Υπάρχει επίσης ο κύριος Μουλίνος. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και δεν με ενδιαφέρει να τον μάθω καν. Αλλά ρε… μάστορα, υπάρχει μία ανακοίνωση που σε λέει απατεώνα και εσύ κάνεις την κότα; Δεν έχεις καν την ευθιξία να πεις το παραμικρό;

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Ο Κωνσταντίνος Μουλίνος προσπάθησε να μας παγιδεύσει με μία προχειρογραμμένη διάταξη του κανονισμού για τα «ban» και όταν βρήκε τοίχο, ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΣΕ ΑΠΑΤΗ προσπαθώντας να βγάλει ψεύτικες τις χορηγίες της ΑΕΚ ΒC με υπογεγραμμένες συμβάσεις, και ψεύτες όλους τους χορηγούς μας, που τις έχουν υπογράψει. Και γι’ αυτό το λόγο φέρεται να «κόπηκε» ο φάκελος μας, ο φάκελος δηλαδή μιας εταιρίας που έχει τακτοποιήσει τα πάντα».

Στην ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ υπάρχουν επίσης και άλλα ενδιαφέροντα κομμάτια όπως αυτά για τον παράνομο στοιχηματισμό, αυτά των δύο μεγαλοδημοσιογράφων και φυσικά το θέμα της χρηματοδότησης των άλλων ΚΑΕ.

Στην ΑΕΚ ξέρουμε ποιος είναι ο χρηματοδότης. Σε όλους τους άλλους όχι! Και ειδικά σε αυτούς τους… περίεργους που πάνε να ανεβάσουν ή να κρατήσουν και να αναβαθμίσουν.

Η ΑΕΚ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κάποιους θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Μακάρι να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. Να υπάρξει παρέμβαση από τον Οικονομικό Εισαγγελέα για να μάθουμε και εμείς πως άνθρωποι του… μεροκάματου μπορούν να έχουν μία ΚΑΕ και να διαχειρίζονται χιλιάδες ευρώ.

Η ΑΕΚ πρέπει να οδηγήσει τις εξελίξεις. Η Επιτροπή ειδικά μετά τα όσα περίεργα έγιναν γνωστά οφείλει να παραιτηθεί. Οι φάκελοι όλων των ομάδων πρέπει να βγούνε στη δημοσιότητα. Θα πρέπει επίσης να μάθουμε πως χρηματοδοτήθηκαν συμβόλαια παικτών σε άλλες ομάδες. Όλα στη φόρα.

Αν θέλετε να έχετε κύριοι ένα καθαρό μπάσκετ και όχι το μπάσκετ που καταγγέλει η ΑΕΚ το οποίο έχουν μετατρέψει σε κακό καφέ οχλαγωγίας, παρανομίας, τζόγου και στοιχηματισμού εις βάρος κάποιων ομάδων, τότε βγάλτε τα όλα στη φόρα. Διότι σε διαφορετική περίπτωση το βρώμικο στήσιμο δε θα περάσει.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που σε όλα τα προηγούμενα χρόνια της θητείας του κρατούσε χαμηλούς τόνους και δεν προκαλούσε. Ακόμα και όταν οι άλλοι με κάθε κόστος έκαναν ότι μπορούσαν για να αποδείξουν ότι σε αυτό το χώρο πρέπει να είσαι νταβατζής για να επιβιώσεις, εκείνος επέλεξε ένα διαφορετικό δρόμο.

Δεν το έκανε ούτε όταν ήταν στα… high του. Όταν έπαιρνε κούπες εντός και εκτός συνόρων. Έκανε λάθη; Ναι. Τα πλήρωσε και τα πληρώνει. Τρανή απόδειξη η φετινή χρονιά.

Τώρα όμως κάποιοι επιδιώκουν με δόλια μέσα να βγάλουν την ΑΕΚ από το χορό. Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει όμως να χορέψουν. Και θα δούμε ποιος θα μείνει όρθιος στο τέλος!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X