Ντάνι Αλβες: Το συγκινητικό «αντίο» στην Μπαρτσελόνα - «Ενα λιοντάρι ακόμη και εάν είναι 39 ετών παραμένει λιοντάρι» (ΦΩΤΟ)

Ντάνι Αλβες: Το συγκινητικό «αντίο» στην Μπαρτσελόνα - «Ενα λιοντάρι ακόμη και εάν είναι 39 ετών παραμένει λιοντάρι» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση αποχαιρέτισε την Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος άσος επέστρεψε στους «μπλαουγκράνα» τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, παρότι που ο ίδιος τους είχε προτείνει να ανανεώσει το συμβόλαιό του για μερικούς ακόμη μήνες.

Το αντίο του Άλβες στην Μπαρτσελόνα

«Ήρθε η ώρα για τον αποχωρισμό μας. Περισσότερα από 8 χρόνια αφοσίωσης στην ομάδα, σε αυτά τα χρώματα, σε αυτό το σπίτι… Αλλά όπως τα πάντα στη ζωή, τα χρόνια περνούν, η απόσταση μεγαλώνει και οι ιστορίες ορισμένες φορές γράφονται σε διαφορετικά μέρη.

Προσπάθησαν να με διώξουν, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ανθεκτικός είμαι.

Πέρασαν πολλά ακόμη χρόνια μέχρι το ποδόσφαιρο και η ζωή, που όπως πάντα, είναι πολύ ευγνώμονες σε όσους τα σέβονται, αποφάσισαν να μου δώσουν την ευκαιρία να επιστρέψω εδώ για να τα αποχαιρετήσω.

Αλλά δεν θα πω αντίο πριν ευχαριστήσω όλους αυτούς που βρίσκονται πίσω από τα φώτα, όλους όσοι μας κάνουν να είμαστε καλά, όλους αυτούς. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να επιστρέψω σε αυτόν τον σύλλογο και να μπορέσω να φορέσω ξανά αυτή την υπέροχη φανέλα, δεν ξέρετε πόσο χαρούμενος είμαι… Ελπίζω να μην σας λείψει η τρέλα μου και η καθημερινή μου ευτυχία.

Ελπίζω όσοι, και αν, παραμείνουν να αλλάξουν την ιστορία αυτού του όμορφου συλλόγου, το εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου.

Κέρδισα 23 τίτλους: ένα τρεμπλ, ένα σέξτουπλ και γράψαμε ένα υπέροχο χρυσό βιβλίο.

Κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος και ανοίγει ένας άλλος με μεγαλύτερες προκλήσεις.

Ας μην ξεχάσει ποτέ ο κόσμος: ΕΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ 39 ΕΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X