Ο Τότι έδωσε συμβουλή στον Ιμπραΐμοβιτς

Τότι
Photo Credits: INTIME

Ο Φραντσέσκο Τότι υποστήριξε πως ο Ιμπραΐμοβιτς δε θα πρέπει να υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις του και να σκεφτεί πολύ σοβαρά το αν θα συνεχίσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται, παρά το πρόβλημα που έχει με το γόνατο. Να υπενθυμίσουμε πως εξαιτίας του θέματος που είχε, ο «Ίμπα» πέρασε τη πόρτα του χειρουργίου.

Μετά την κατάκτηση του scudetto με τη Μιλαν, ο 40χρονος πλέον επιθετικός, έστειλε πρόσφατα ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής στη Μίλαν, “μετονομάζοντας” την έδρα της ομάδας σε “Casa Ibra” σε ανάρτηση που έκανε στα social media.

Ο αιώνιος αρχηγός τη Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, έδωσε συνέντευξη στη Corriere dello Sport. Εκεί υποστήριξε πως ο Σουηδός σταρ θα πρέπει να το σκεφτεί καλά προτού πάρει την οριστική του απόφαση, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπερεκτιμά τις δυνάμεις του.

«Θα πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή, επειδή άκουσα ότι έκανε ξανά εγχείρηση. Δεν είναι πλέον 20 ετών, είναι στο χέρι του να επιλέξει αν θα συνεχίσει ή όχι. Αν πρέπει να παίζει μία φορά ανά τέσσερα παιχνίδια, εγώ στη θέση του θα το σκεφτόμουν πολύ».

AEK Basket Queen by Betsson: Έβδομη στην βαθμολογία και play out για την ΑΕΚ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X