ΑΕΚ: Συνεχίζει την συλλογή μεταλλίων η ποδηλασία

ΑΕΚ: Συνεχίζει την συλλογή μεταλλίων η ποδηλασία
Photo Credits: INTIME

Το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δύο αγώνες έλαβε μέρος το τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ την Κυριακή (12/6), κατακτώντας ξανά αυτή τη φορά τέσσερα αργυρά μετάλλια.

Στην Τρίπολη και στον «6ο γύρο Τριπόλεως» αγωνίστηκε η Ένωση με τον πρωταθλητή μας, Κώστα Κατσιλιέρη να κατακτά την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Μάστερ Δ1. Την 2η θέση κατέκτησε και ο Εύαγγελος Σακέλλης στην κατηγορία Γ1, ενώ ο Σταύρος Αρχοντής τερμάτισε στην 22η θέση στην κατηγορία Γ2.

Ο δεύτερος αγώνας που έλαβε μέρος η ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα η ακαδημία της ομάδας, ήταν το Criterium της πίστας KartMania που διοργάνωσε ο Π.Ο. Πατρών σε διασυλλογικό αγώνα μικρών κατηγοριών στα Βραχνέικα Πατρών, στον οποίο συμμετείχαν σωματεία από την Αττική και την Πελοπόννησο. Στην κατηγορία Μίνι Μικρά την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Μάριος Μούργκας, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Άλκης Καλλίγερος τερμάτησε 5ος. Στην κατηγορία Μίνι Μεγάλα η «Ένωση» κατέκτησε ακόμα ένα αργυρό μετάλλιο με τον Ιάσονα Γιαλαμά να τερματίζει 2ος, ενώ ο Κωνσταντίνος Παπίτσης τερμάτησε στην 6η θέση. Ακόμα μία 2η θέση αυτή τη φορά στην κατηγορία Παίδων, με τον Στράτο Μανωλίδη να κατακτά και αυτός το αργυρό μετάλλιο, ενώ στους Παμπαίδες ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης τερμάτισε στην 10η θέση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X