Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί και άλλος βετεράνος

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Όλες οι ποδοσφαιρικές μεταδόσεις της ημέρας
Photo Credits: INTIME

Ολική ανανέωση του ρόστερ φαίνεται πως προγραμματίζεται στη Μπαρτσελόνα, καθώς μετά τον Πικέ, θα φύγει από το κλαμπ και ο Ντάνι Άλβες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδοσφαιριστές που πρόσφεραν τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια στη Μπαρτσελόνα, πολύ πιθανό να μην φοράνε τα «μπλαουγκράνα» από τη νέα σεζόν.

Ο Τσάβι Ερνάντες έχει βάλει σκοπό να αλλάξει πρόσωπα και καταστάσεις. Ο πρώτος που πλήρωσε το… τίμημα ήταν ο Ζεράρ Πικέρ. Ο Ισπανός στόπερ ενημερώθηκε ήδη από τον προπονητή των Καταλανών, ότι δε θα συνεχίσει στην ομάδα. Ο επόμενος θα «χαιρετήσει», είναι και αυτός χρόνια στην ομάδα, ενώ για ένα μικρό διάλειμμα, όπου δοκίμασε την τύχη του αλλού, ξανά ήρθε σε γνώριμα μέρη.

Ο λόγος φυσικά για τον Ντάνι Άλβες. Παρά την επιθυμία του παίκτη να μείνει στην ομάδα έως τον Δεκέμβριο του 2022, ο 39χρονος δεν θα μείνει και τη νέα σεζόν. Η διοίκηση της Μπάρτσα ενημέρωσε τον παίκτη για την απόφαση του συλλόγου, σήμερα Τετάρτη(15/6).

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας, υπέγραψε συμβόλαιο με απολαβές 100χιλιάδων ευρώ. Ο Άλβες θα λάμβανε και ένα μπόνους ύψους 3εκατ. ευρώ, εφόσον έπαιζε στο 60% των αγώνων της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα προχωρά σε ολικό λίφτινγκ, με σκοπό την «αναγέννηση» της.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X