Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Κύργιο και αποκλείστηκε (VIDEO)

ΑΕΚ για Τσιτσιπά: «Η μεγάλη μας ελπίδα είσαι εσύ» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και κέρδισε το πρώτο σετ έχασε από τον Νίκ Κύργιο σε ματς για τους «16» του τουρνουά του Χάλε και αποκλείστηκε.

Οι αγώνες στο χορτάρι δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τον Τσιτσιπά, ο οποίος είχε για 4η φορα απέναντί του τον Κύργιο, με την παράδοση να μην είναι υπέρ του. Μία νίκη και δύο ήττες είχε πριν την έναρξη ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και τελικά αυτές έγιναν τρεις, αφού με 2-1 σετ ηττήθηκε έπειτα από μια αναμέτρηση που διήρκεσε 2 ώρες και 5 λεπτά.


Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο σετ, με τους δύο τενίστες να κρατούν το σερβίς τους μέχρι και το 6-5 υπέρ του Στέφανου, ο οποίος σε εκείνο το σημείο κατάφερε να κάνει το πρώτο break του αγώνα και να πάρει με 7-5 το πρώτο σετ.

Ανατροπή και πρόκριση για Κύργιο

Ο Τσιτσιπάς είχε το προβάδισμα τόσο στα σετ όσο και στην ψυχολογία αλλά αυτό άλλαξε γρήγορα, αφού ο Κύργιος μπήκε με break στο δεύτερο σετ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του και έκανε και δεύτερο break για να πάει στο 5-2, παίρνοντας τελικά το σετ με 6-2 και κάνοντας το 1-1.

Όλα, επομένως, κρίθηκαν στο τρίτο σετ, με τους δύο αντιπάλους να κρατάνε το σερβίς τους ως το 4-4, όταν ο Κύργιος ήταν αυτός που έκανε το break και τελικά με 6-4 έκανε το 2-1 και πήρε την πρόκριση για τους προημιτελικούς.

Τα σετ: 7-5, 2-6, 4-6

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X