Η LaLiga έκανε καταγγελία στην UEFA για Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν

Η LaLiga έκανε καταγγελία στην UEFA για Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καταγγελία εναντίον των Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι για φερόμενες παραβιάσεις του Financial Fair Play υπέβαλε η LaLiga στην UEFA.

Ο οργανισμός ανακοίνωσε ακόμη ότι θα προχωρήσει σε «περαιτέρω νομικές ενέργειες» στα συστήματα δικαιοσύνης «της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Γαλλίας και της Ελβετίας», καθώς θεωρεί πως «αυτοί οι σύλλογοι παραβιάζουν συνεχώς τους ισχύοντες κανονισμούς» του οικονομικού «ευ αγωνίζεσθαι». Η LaLiga ανακοίνωσε ότι κατέθεσε την καταγγελία κατά της Μάντσεστερ Σίτι τον Απρίλιο, ενώ υπέβαλε αυτή εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο πρόεδρος της LaLiga, Χαβιέρ Τέμπας, δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι η Λίγκα θα κινούνταν νομικά κατά του γαλλικού συλλόγου, αφότου ο Κιλιάν Μπαπέ… σνόμπαρε την ενδεκάτη ώρα τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης -η οποία θεωρείτο «κλεισμένη»- και ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί έως το 2025. Η LaLiga αντέδρασε με οργή στην επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τονίζοντας ότι η νέα πρόταση της Παρί στον Μπαπέ «επιτίθεται στην οικονομική σταθερότητα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

«Είναι σκανδαλώδες το γεγονός ότι ένας σύλλογος όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία την περασμένη σεζόν ανέφερε απώλειες άνω των 220 εκατομμυρίων ευρώ, μετά τη συσσώρευση ζημιών μεγαλύτερων από 700 εκατομμύρια ευρώ τις προηγούμενες σεζόν … με ένα κόστος του ρόστερ γύρω στα 650 εκατομμύρια γι’ αυτή τη σεζόν, μπορεί να κλείσει μια τέτοια συμφωνία» ανέφερε τότε η LaLiga.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X