Διαφορά… ποιότητας στο 1.84

Διαφορά… ποιότητας στο 1.84

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Liga ACB και την Α Αργεντινής.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Liga ACB και την Α Αργεντινής.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Πλήρης και εύκολη επιβεβαίωση για την στήλη την Δευτέρα με το «διπλό» της Ρεάλ, που ήρθε πολύ πιο εύκολα απ’ ότι περίμενα. Οι 6,5 πόντοι του υπέρ της «βασίλισσας» χάντικαπ ήταν δώρο για τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί πριν από το πρώτο παιχνίδι των τελικών της Liga Edensa, και το τελικό 88-75 το απέδειξε. Σήμερα όμως στο στοίχημα θα ακολουθήσω διαφορετικό δρόμο, αυτόν της αντίδρασης από πλευράς Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Όσο και αν το τελευταίο διάστημα οι «μπλαουγκράνα» δεν παίζουν καλό μπάσκετ, θα λειτουργήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Αν χάσουν και το δεύτερο παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους, ουσιαστικά χάνουν και τον τίτλο, καθώς θα τους περιμένει ένα ή δύο παιχνίδια στην Μαδρίτη με το 2-0 σε βάρος τους. Στις περισσότερες κακές ήττες των γηπεδούχων φέτος σε Ευρωλίγκα ή Ισπανία υπήρχε πάντα αντίδραση στο αμέσως επόμενο παιχνίδι.

Η Ρεάλ εκτός του ότι δεν έχει στον πάγκο τον προπονητή της, Πάμπλο Λάσο, ο οποίος αναρρώνει από έμφραγμα, έχασε με νέο σοβαρό τραυματισμό τον Άντονι Ράντολφ. Σίγουρα δεν έχει τον ρόλο που είχε παλιά στο rotation, όμως σε συνθήκες συνεχόμενων αγώνων, ένα ακόμα κορμί είναι σημαντικό. Θεωρώ πως δύσκολα η Μπαρτσελόνα θα αιφνιδιαστεί απόψε, όπως και εξίσου δύσκολα η «βασίλισσα» θα είναι τόσο εύστοχη.

Πως να κερδίσω στο στοίχημα

Έστω και οριακά και μετά από μάχη, οι «μπλαουγκράνα» θα φτάσουν στο 1-1 και η σειρά θα αποκτήσει ακόμα πιο μεγάλο ενδιαφέρον. Πάμε στοίχημα με «άσο» στους -4,5 πόντους, που πληρώνει 1.85 (Stoiximan).

Συμβουλές για Στοίχημα

Μπόκα Τζούνιορς – Τίγκρε (03:30): Την ήττα από την Κόρδοβα γνώρισε η Μπόκα Τζούνιορς στη δεύτερη αγωνιστική στη Λίγκα, σε ένα ματς που δεν ήταν πάντως χειρότερη από την αντίπαλό της. Ένα γκολ του Γκονζάλες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έκανε τη διαφορά, με την Μπόκα να δείχνει πως χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση. Άλλωστε πριν από λίγες μέρες ο προπονητής της ζήτησε την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ, ενός επιθετικού χαφ και ενός εξτρέμ, προκειμένου η ομάδα του να γίνει καλύτερη από το κέντρο και μπροστά.

Ρόχο και Μπενεντέτο είναι και πάλι διαθέσιμοι, αφού είχαν τιμωρηθεί λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, αλλά η ομάδα τους έχει ανάγκη. Η Μπόκα θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Τίγκρε, την οποία αντιμετώπισε και στις 22 Μαΐου. Τότε είχε επιβληθεί με 3-0 απέναντί της και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια του Λιγκ Καπ. Τώρα οι ομάδες είναι στο ξεκίνημα ενός… μαραθωνίου, σε αυτό το παράξενο σύστημα που εξακολουθούν να έχουν στην Αργεντινή. Τουλάχιστον υπάρχουν παιχνίδια προκειμένου να ασχολούμαστε κι εμείς σε ένα καλοκαίρι που δεν έχει μεγάλη διοργάνωση.

Μπόκα Τζούνιορς – Τίγκρε (03:30): Η Τίγκρε κατάφερε και ξεπέρασε εκείνη την ήττα, ξεκινώντας με νίκη εκτός έδρας απέναντι στην Ουνιόν Σάντα Φε με 2-1, ενώ λίγες μέρες αργότερα ήρθε ισόπαλη 1-1 εντός με την Μπαράκας. Δεν έχουν πολλά να… κρύψουν ο ένας από τον άλλον. Γνωρίζονται καλά, η Τίγκρε είναι ομάδα που δεν κλείνεται και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Πριν από το 3-0 του Μαΐου μάλιστα μετρούσε δύο σερί νίκες με 2-0 κόντρα στην Μπόκα.

Live Streaming* στο στοίχημα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Θα έχουμε… επανάληψη του τελικού της 22ας Μαΐου ή η Τίγκρε θα καταφέρει αυτή τη φορά να βάλει δύσκολα στην Μπόκα. Οι γηπεδούχοι μετά από έναν βαθμό σε δύο παιχνίδια είναι αλήθεια πως δεν έχουν περιθώρια για άλλη απώλεια και κυρίως μέσα στην έδρα τους. Καλή και η απόδοσή τους, θα πάμε στοίχημα με τον «άσο» στο 1.84 (Pamestoixima).

Πτώση αποδόσεων στο στοίχημα

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X