ΕΡΤ για ΑΕΚ: Εγκαίνια με φιλικό στην «ΟPAP Arena» στις 17 Σεπτεμβρίου! (VIDEO)

ΕΡΤ για ΑΕΚ: Εγκαίνια με φιλικό στην «ΟPAP Arena» στις 17 Σεπτεμβρίου! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το Σεπτέμβριο αναμένεται να γίνουν τα εγκαίνια της «OPAP Arena», του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ανέφερε η ΕΡΤ - H χωρητικότητα στις 31.200 θέσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «OPAP Arena» θα ανοίξει τις πύλες της στις 17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της ΕΡΤ και μάλιστα τα εγκαίνια θα γίνουν με φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ.

Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η ημερομηνία αυτή μιας και στις 17 Σεπτεμβρίου είναι και η γιορτή της Αγίας Σοφίας.

Συγκεκριμένα, όπως λέγεται, το γήπεδο της Ένωσης θα έχει χωρητικότητα 31.200 θέσεις, ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται οι τελευταίες εργασίες στο εσωτερικό του γήπεδο και άπαντες… τρέχουν ώστε να είναι τα πάντα στην εντέλεια και στην ώρα τους. Υπενθυμίζεται ότι στο γήπεδο υπάρχουν και 40 σουίτες που έχουν γίνει όλες sold out.

Παράλληλα, αύριο θα ξεκινήσει και η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στο γήπεδο της ΑΕΚ, για τον οποίο πέφτει λίπασμα από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο χλοοτάπητας αναμένεται να είναι έτοιμος σε περίπου ένα μήνα.

Σε περίπου δύο μήνες το έργο θα έχει παραδοθεί, ωστόσο, όπως φαίνεται στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή και τα εγκαίνια να γίνουν την σημαδιακή ημερομηνία της 17ης Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι η Ένωση να δώσει μόνο εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα μέχρι τα εγκαίνια του νέου της γηπέδου.

Δείτε όσα είπαν σήμερα στην ΕΡΤ:


ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X