Με Λέφσκι Σόφιας ο ΠΑΟΚ, με Γκόμελ ο Άρης

Με Λέφσκι Σόφιας ο ΠΑΟΚ, με Γκόμελ ο Άρης
Photo Credits: INTIME

Απόλυτα στα μέτρα των δύο ελληνικών ομάδων η κλήρωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εύκολη κλήρωση για ΠΑΟΚ και Άρη από τον 2ο προκριματικό του Conference League, καθώς κληρώθηκαν με Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) και Γκόμελ (Λευκορωσία) αντίστοιχα.

H κληρωτίδα έφερε αντίπαλο του ΠΑΟΚ τη Λέφσκι Σόφιας, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στη Βουλγαρία την Πέμπτη 21 Ιουλίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα.

Επίσης εκτός έδρας θα δώσει ο Άρης την πρώτη αναμέτρηση με την Γκόμελ από τη Λευκορωσία (21/7), με τον επαναληπτικό στις 28 Ιουλίου στο “Κλ.Βικελίδης”.

Τρεις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό, θα γίνει η κλήρωση για τα ζευγάρια του τρίτου προκριματικού. Συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου στην Νιόν της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία της κλήρωσης και ο ΠΑΟΚ με τον Άρη θα μάθουν σε περίπτωση πρόκρισης από τα ματς του Ιουλίου, ποιον θα αντιμετωπίσουν στις 4 και τις 11 Αυγούστου.

Πότε θα γίνουν τα ματς

Το Γκόμελ-Αρης στις 21 Ιουλίου
Το Αρης-Γκόμελ στις 28 Ιουλίου

Το Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ στις 21 Ιουλίου
Το ΠΑΟΚ-Λέφσκι Σόφιας στις 28 Ιουλίου

Η επόμενη κλήρωση

Πριν από τα ματς όμως ο ΠΑΟΚ και ο Αρης θα γνωρίζουν και τον επόμενο αντίπαλό τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Και αυτό γιατί η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference θα γίνει στις 18 Ιουλίου. Εκεί θα μπουν τα ζευγάρια του ΠΑΟΚ και του Αρη με τις υποψήφιες αντιπάλους.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X