Επιστρέφει στον πάγκο της Μακάμπι ο Κάτας

Επιστρέφει στον πάγκο της Μακάμπι ο Κάτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία… δοκιμασμένη λύση για τον πάγκο της φέρεται να κατέληξε η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όπως αναφέρει το «οne.co.il», η «ομάδα του λαού» τα έχει βρει σε όλα με τον Όντεντ Κάτας και ο 47χρονος προπονητής είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά τη σεζόν 2007/08.

Η φετινή σεζόν ήταν από τις χειρότερες στην ιστορία της Μακάμπι. Οι πρώτοι… τριγμοί ήρθαν με την απομάκρυνση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στα μισά, ενώ το… φιάσκο ολοκληρώθηκε με τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος από την Μπνέι Χερζλίγια.

Αρχικά, οι άνθρωποι της ομάδας είχαν πρώτο στη λίστα τους τον Τσάβι Πασκουάλ. Ωστόσο, η περίπτωση του Καταλανού κόουτς είναι αρκετά περίπλοκη, καθώς έχει συμβόλαιο με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και είναι πολύ δύσκολο να το «σπάσει».

Από την πλευρά του, ο Κάτας δεν ήταν σε κάποιο πάγκο μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, ο έμπειρος τεχνικός δεν ήταν χωρίς δουλειά, καθώς είχε αναλάβει χρέη τζένεραλ μάνατζερ στη Χάποελ Γκαλίλ/Γκιλμπόα.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X