Αν τολμήσουν να πειράξουν την ΑΕΚ, θα τους «τινάξει» στον αέρα!

Αν τολμήσουν να πειράξουν την ΑΕΚ, θα τους «τινάξει» στον αέρα!
Photo Credits: INTIME

Ο «Ενωσίτης» αποκαλύπτει τα σχέδια εκείνων που κινούνται με κανόνες παράνομης οργάνωσης και στρέφονται κατά της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου

Κρίσιμες και σημαντικές οι μέρες που ζούμε και ο «Ενωσίτης» είναι εδώ να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, γιατί κάποιοι έχουν ξεσαλώσει.

Οι.. διαρροές από το συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ μιλούν για κόψιμο του φακέλου της ΑΕΚ, επειδή τάχα μου έχει εκκρεμότητες. Η επίσημη ΑΕΚ στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι ο φάκελος της είναι υπερπλήρης και ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να λάβει την αδειοδότηση.

Εμείς θα το πάμε ένα βήμα παρακάτω λοιπόν για να καταλάβετε τι παίζεται. Η ΑΕΚ έχει ρυθμίσει ΟΛΕΣ τις οφειλές της σε παίκτες και προπονητές, καταθέτοντας τα αποδεικτικά στοιχεία, έχει καταθέσει εγγυητική επιστολή που υπερκαλύπτει το ποσό που χρειάζεται, ενώ έχει συμπεριλάβει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Δεν είναι τυχαίο, πως από την πρώτη στιγμή η ΑΕΚ τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του ανοίγματος των φακέλων. Να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ΑΕΚ, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων, ώστε να φανεί ποιος είναι σωστός και νόμιμος και ποιοι βρίσκονται σε κατάσταση που υπερβαίνει τα όρια της νομιμότητας.

Πάμε όμως στο ζουμί της υπόθεσης. Ποιες είναι οι ομάδες που καταθέτουν πλασματικούς προϋπολογισμούς όπως αναφέρει η ΚΑΕ στην πρωινή ανακοίνωση της; Είναι μήπως ομάδες που στις διαπραγματεύσεις με παίκτη που ενδιαφέρθηκε η ΑΕΚ και της ζητήθηκε συμβόλαιο 15.000 ευρώ το μήνα, τελικά εμφανίστηκε στο προϋπολογισμό τους με μισθό 15.000 το χρόνο;

Τι εννοεί με την έκφραση «κακό καφέ οχλαγωγίας, παρανομίας, τζόγου και στοιχηματισμού». Ξέρετε μήπως εσείς καμία ομάδα που έδιωξε τον προπονητή της στην αρχή της σεζόν, ενώ κατά κοινή ομολογία πήγαινε μια χαρά και έπαιζε ωραίο μπάσκετ, με τον ίδιο να απορεί γιατί απολύθηκε; Που πήγαινε στην Ευρώπη και έτρωγε τριαντάρες, αλλά έβαζε τους νεαρούς παίκτες της να «ψηθούν»; Πρόσφατα μετά από ήττα ο προπονητής της δήλωσε κατά λέξη «όσα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν ντροπή. Αν ήταν κάτι μπασκετικό μέσα στο παιχνίδι θα έπαιρνα την ευθύνη, αλλά δεν είναι». Τι εννοεί ο ποιητής;

Πώς κάποιοι από αυτούς που είναι στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ εδώ και πολύ καιρό λένε δεξιά και αριστερά ότι θα αποκλείσουν την ΑΕΚ, πριν καν εκείνη καταθέσει τον φάκελο της; Μήπως ήταν κάτι προαποφασισμένο και τελικά προσπαθούν να βρουν ένα ανάποδο κόμμα, μια τελεία που έφυγε κατά λάθος, μια σφραγίδα που μπήκε στραβά, προκειμένου να το δικαιολογήσουν;

Θα μας πουν για τους ιδιοκτήτες συγκεκριμένων ομάδων και τα πόθεν έσχες τους; Γιατί μερικοί εμφανίζονται στα όρια της… φτώχειας, να είναι άνθρωποι του μεροκάματου, αλλά παράλληλα εμφανίζουν κεφάλαια και δανείζουν στις ομάδες τους, κατά εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος θα τους «ταράξουν» στην νομιμότητα και θα τους χαλάσουν τα σχέδια, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν. Ο φάκελος της είναι όπως πρέπει για να περάσει από την επιτροπή και αν αυτό δεν συμβεί αύριο στο Δ.Σ, τότε να ξέρουν ότι θα έχουν ανάψει το φιτίλι. Όλοι αυτοί που φέρονται να λειτουργούν σαν «εγκληματική οργάνωση», να ξέρουν ότι έχουν γνώση οι φύλακες και τα πράγματα δεν θα εξελιχτούν σύμφωνα με το σχέδιο που έχουν στο μυαλό τους. Οι «βόμβες» που θα αρχίσουν να σκάνε θα τους «τινάξουν» στον αέρα.

Ο Ενωσίτης

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X