Ντε Γιονγκ: «Γιουνάιτεντ; Είμαι στο μεγαλύτερο κλαμπ στον κόσμο»

Ντε Γιονγκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρένκι ντε Γιονγκ ρωτήθηκε ξανά για το ενδεχόμενο μεταγραφής του, αλλά έδειξε ξεκάθαρη διάθεση παραμονής στο «Καμπ Νόου».

Μετά το παιχνίδι των «οράνιε» κόντρα στην Ουαλία για το Nations League (3-2) ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα ρωτήθηκε ξανά για το μέλλον του και ήταν πάλι κατηγορηματικός, όπως και σε αντίστοιχη ερώτηση μετά την αναμέτρηση με την Πολωνία.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για την πιθανότητα μετακόμισης στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, εκείνος αρκέστηκε να σχολιάσει: «πάντα νιώθεις κολακευμένος όταν ομάδες δείχνουν ενδιαφέρον για σένα ως παίκτη, αλλά είμαι στον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο αυτήν την στιγμή».

Και συμπλήρωσε, «νιώθω καλά εκεί (σ.σ. Μπαρτσελόνα) οπότε… δεν υπάρχουν νέα».

Θυμίζουμε ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» μετουσίωσαν το ενδιαφέρον τους σε επίσημη πρόταση. Όμως τα 60 εκατ. ευρώ συν 10 μπόνους που προσέφεραν στους Καταλανούς δεν ήταν αρκετά για να πουν το «ναι».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X