Επιβεβαίωση enwsi.gr: Ανακοίνωσε και Κουλίκοβα η ΑΕΚ

Η Ρωσίδα Κεντρική Τατιάνα Κουλίκοβα αποτελεί και επίσημα αθλήτρια της ΑΕΚ

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Τατιάνα Κουλίκοβα.

Η Ρωσίδα Κεντρική αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την «Ένωση» στην επίτευξη των στόχων της τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τατιάνα Κουλίκοβα. Η 29χρονη (21/11/1993) κεντρική, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Ρωσίδα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τη Dinamo Kazan το 2010, όπου παρέμεινε μέχρι το 2014. Tότε μεταγράφηκε στην Voronezh, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στην Ufimochka-UGNTU, όπου ήταν μέχρι το 2019. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στην Yenisey Krasnoyarsk και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τη διένυσε με την Uralochka-NTMK.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Κουλικόβα έχει κατακτήσει ένα Champions League το 2014, ενώ έχει 4 πρωταθλήματα Ρωσίας και 2 Κύπελλα.

Τατιάνα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο