Light για Tranno: «Αυτό είναι το ραπ, μπορείτε να ακούτε εκκλησιαστικά, Zήνα, Γαρμπή» (VIDEO)

Light για Tranno: «Αυτό είναι το ραπ, μπορείτε να ακούτε εκκλησιαστικά, Zήνα, Γαρμπή» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το περιστατικό με τον Tranno και την σύλληψή του με όπλο, ρωτήθηκε ο Light στο περιθώριο εκδήλωσης που έγινε χθες βράδυ.

Πριν από μερικές μέρες, ένας από τους πιο δημοφιλής ράπερ της νεολαίας, ο Trannos είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή και είχε δικαστεί, με αποτέλεσμα να γίνει μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του.

Για το περιστατικό αυτό ρωτήθηκε ο Light χθες το βράδυ, στο περιθώριο εκδήλωσης, απαντώντας: «Άμα θέλετε να ακούτε ραπ, αυτό είναι το ραπ. Αυτό είναι το ραπ ρε παιδιά, μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά. Μπορείτε να πάτε να ακούσετε Μαντόνα, Πέγκυ Ζήνα, Γαρμπή. Δεν μπορείτε να πάτε να ακούτε αυτούς τους στοίχους και έπειτα όταν ο καλλιτέχνης λειτουργεί με έναν τρόπο ανάλογο της μουσικής του, να σοκάρεσαι και να πέφτεις από τα σύννεφα και να λες δεν το περίμενα. Τι ακούς; Τι λέει αυτός ο man στα τραγούδια του».


Όσο για την ευθύνη που φέρουν απέναντι στα μικρά παιδιά που τους ακούνε, είπε: «Εγώ σαν Light δεν φέρω κάποια ευθύνη ως πρότυπο. Αν ο γονιός επιτρέπει στο 10χρονο ή στο 8χρονο παιδί του να ακούσει κάποια μουσική ή να δει το Scarface στην τηλεόραση είναι δικό του θέμα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X