Η μαγική απόκρουση του Νόιερ που έκανε τον Μπαρέλα να μην το πιστεύει (VIDEO)

Η μαγική απόκρουση του Νόιερ που έκανε τον Μπαρέλα να μην το πιστεύει (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάνουελ Νόιερ έκανε τον Μπαρέλα ν’ αποκτήσει εφιάλτες για το άμεσο μέλλον με το γκολ που του απέτρεψε πραγματοποιώντας επέμβαση την οποία μάλλον κανείς δεν θα μπορούσε να κάνει!

Τα «πάντσερ» συνέτριψαν την «σκουάντρα ατζούρα» με το τελικό 5-2 για το Nations League το βράδυ της Τρίτης, με τον Νόιερ να παίζει κι εκείνος τον δικό του ρόλο στην απόλυτα κυριαρχική εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Οι Γερμανοί έφτασαν με σχετική άνεση στα πέντε τέρματα απέναντι στους Ιταλούς που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα στην άμυνα για να σταματήσουν τους ποδοσφαιριστές του Χάνσι Φλικ.

Ο Μάνουελ Νόιερ κατάφερε να κάνει και την επέμβαση της βραδιάς και μια από τις καλύτερες γενικότερα στα χρονικά του Nations League.

Ο Μπαρέλα βρέθηκε στην πορεία ενός σουτ όντας απόλυτα καλυπτόμενος, έσπρωξε τη μπάλα προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτή στην οποία έτρεχε ο Νόιερ, έπεσε με προβολή για να σκοράρει σε κενή εστία, όμως, ο Γερμανός γκολκίπερ πρόλαβε να διώξει πάνω στη γραμμή!

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X