Σε «αναμμένα κάρβουνα» στην ΑΕΚ - Την Πέμπτη κρίνεται οριστικά η αδειοδότηση!

Σε «αναμμένα κάρβουνα» στην ΑΕΚ - Την Πέμπτη κρίνεται οριστικά η αδειοδότηση!
Photo Credits: INTIME

Παράταση 48 ωρών για την ΑΕΚ ώστε να συμπληρώσει τον φάκελο της

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, η ΑΕΚ περίμενε την επίσημη ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ για την πορεία του φακέλου της. Σε μια μαραθώνια συνεδρίαση που κράτησε πάρα πολλές ώρες, δεν βγήκε ακόμα επίσημη απόφαση.

Παρά την ρήτρα εμπιστευτικότητας που υπάρχει για τις διεργασίες της επιτροπής, οι πληροφορίες που διέρρευσαν, μιλάνε για το «κόψιμο» τεσσάρων φακέλων, λόγω σημαντικών ελλείψεων. Σε αυτούς φημολογείται ότι είναι και ο φάκελος της ΑΕΚ.

Από πλευράς της Ένωσης δεν έχει βγει κάποια πληροφορία, εφόσον και οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν κάτι επίσημο στα χέρια τους από τον ΕΣΑΚΕ. Πλέον, οι σημερινές αποφάσεις θα επικυρωθούν σε 48 ώρες στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ και οι ομάδες θα πρέπει να παρουσιάσουν ό,τι χρειάζεται ώστε, έστω και την ύστατη στιγμή να σώσουν την παρτίδα. Αν αποτύχουν και εκεί, τότε οι φάκελοι τους δεν στέλνονται καν στην ΕΕΑ και τίθενται αυτόματα εκτός Basket League.

Σίγουρα μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ και τον Μάκη Αγγελόπουλο, που θα πρέπει να βρει λύσεις για πολύ δύσκολα ζητήματα, με ασφυκτική πίεση χρόνου και την αδειοδότηση της ομάδας στον «αέρα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X