Ανόρθωση: Οριστικό το... φινάλε του Κετσπάγια

Ανόρθωση: Οριστικό το... φινάλε του Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Μερικοί πίστεψαν σε μία πιθανή... επανένωση, ωστόσο ο Τιμούρ Κετσπάγια αποχαιρετάει την Ανόρθωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσοι πίστευαν ότι θα υπάρξει επανασύνδεση της διοίκησης της εταιρείας της Ανόρθωσης με τον Κετσπάγια ,είχαν ψευδαισθήσεις γιατί όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν υπήρχε σοβαρή πιθανότητα ούτε και διάθεση φυσικά για να παραμείνει ο Τιμούρ προπονητής της Ανόρθωσης και να αποφασίσουν άλλοι για τους συνεργάτες του και ουσιαστικά για την στελέχωση της ομάδας ενώ ούτε ο Χρ.Πουλλαίδης και ο Ν.Λάρκου ήταν διαθετημένοι να κάνουν πίσω από τις αλλαγές που είχαν αποφασίσει.

Σε σημερινή συνάντηση οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο και το μόνο που απομένει είναι η διευθέτηση του τρόπου που θα επέλθει το διαζύγιο και ακολούθως η επίσημη ανακοίνωση.

Στο μεταξύ ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης Ν. Λάρκου έχει προχωρήσει τον προγραμματισμό σε σημαντικό βαθμό και μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Κετσπάγια θα ακολουθήσει σύντομα η ανακοίνωση του αντικαταστάτη του και ακολούθως μαζεμένες ανακοινώσεις νέων μεταγραφών αφού ενημερωθεί επίσημα και ο νέος προπονητής ο οποίος βρίσκεται σε αναμονή για το τυπικό ξεκαθάρισμα του διαζυγίου με τον Τιμουρ Κετσπάγια ο οποίος θα πάρει σαν αποζημίωση μέρος του συμβολαίου του σε περίπτωση συμβιβασμού αφού ήδη του προτάθηκε συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X