Η ΑΕΚ ψάχνει υπέρβαση με λίγα λόγια...

Η ΑΕΚ ψάχνει υπέρβαση με λίγα λόγια...
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για την ΑΕΚ που ψάχνει 3-4 μεταγραφές 11άδας στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και δεν χωράνε «ερωτηματικά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέος προπονητής, νέος τεχνικός διευθυντής, νέος αθλητικός διευθυντής στην ΑΕΚ, λίγο από… Κονέ και προχωράμε.

Αυτή είναι η πραγματικότητα στο ξεκίνημα της νέας ΑΕΚ. Αλμέιδα, Κουχάρσκι, Άλβες μαζί με τον πρώην τεχνικό διευθυντή που μένει γιατί είχε ρόλο στον σχεδιασμό νωρίτερα και η ομάδα αναζητά ένα νέο ξεκίνημα.

Σε αυτό το ξεκίνημα εφόσον η στελεχιακή ενίσχυση φαίνεται να έχει τελειώσει πάνω-κάτω, το βάρος και το ενδιαφέρον πέφτει στις μεταγραφές. Λογικό, το χορτάρι θα λέει πάντα την αλήθεια στο ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ θέλει δύο στόπερ, δύο αμυντικά χαφ και σέντερ φορ για την 11άδα της εφόσον ο Αραούχο πάει περιφερειακά. Αυτά δείχνει ότι θέλει ο Αλμέιδα, παρότι προσωπικά θεωρώ ότι χρειάζεται κάτι παραπάνω. Και αναφέρομαι κυρίως στο δεξί άκρο της άμυνας για την 11άδα και δυνατά μπακ απ στις περισσότερες θέσεις. Δηλαδή, παίκτες που δεν έχει τώρα…

Πάμε όμως στις βασικές ανάγκες της. Η ΑΕΚ διαρρέει ότι άμεσα θα κινηθεί για τις βασικές ανάγκες της. Τα δύο στόπερ, τον ένα χαφ και τον φορ. 3-4 μεταγραφές 11άδας άμεσα. Είμαστε μέσα Ιουνίου και δεν έχει γίνει ούτε μία μεταγραφή, ενώ παράλληλα η ΑΕΚ έχει ρίξει το βάρος να βγάλει από πάνω της συμβόλαια ώστε να αποσυμφορίσει το ρόστερ της (Λε Ταλέκ, Τάνκοβιτς, Βράνιες, Μπακάκης, Τσιντώτας κλπ).

Η ΑΕΚ ψάχνει υπέρβαση με λίγα λόγια...

Μάχη με τον χρόνο δίνει η ΑΕΚ…

Δική μου εκτίμηση είναι ότι με τόσα νέα πρόσωπα πολύ δύσκολα η ΑΕΚ θα είναι έτοιμη να έχει ολοκληρώσει αυτές τις μεταγραφές στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Με βάση τον προγραμματισμό, η ομάδα θα αναχωρήσει στις 12 Ιουλίου και το πρόγραμμα Αλμέιδα και των συνεργατών περιλαμβάνει 17 μέρες παραμονής στο προπονητικό κέντρο μέχρι την επιστροφή στην Αθήνα. Άρα στην Ολλανδία  – σε ένα μήνα – πάνω-κάτω πρέπει να είναι κομπλέ.

Τα στελέχη ακόμη μαθαίνουν ο ένας τον άλλον, η λίστα (λογικά) βασίζεται σε πρόσωπα προ Κουχάρσκι, με τον Αλμέιδα να έχει σημαίνοντα ρόλο πλέον και οι διαπραγματεύσεις εφόσον αναφερόμαστε και σε αγορές σημαίνουν χρόνο για συζητήσεις, τακτική και πολλές φορές να πας άμεσα σε plan b ή και c.

Και μην ξεχνάμε ότι είναι ένα κρίσιμο καλοκαίρι για το κλαμπ, όπου δεν χωρούν «ερωτηματικά» και μεγάλα «ρίσκα» στις μεταγραφές 11άδας, ψάχνοντας να μειώσει την ψαλίδα που άνοιξε την τελευταία διετία…

Ευχής έργον να υπάρχει τέτοια αποτελεσματικότητα σε βαθμό που ο Αλμέιδα στην πρώτη στα Σπάτα να τους βρει όλους όσους θέλει και χρειάζεται για να βάλει άμεσα τις βάσεις για τη νέα ΑΕΚ. Χρόνος υπάρχει, αλλά για την νέα ΑΕΚ ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Είναι όλα… καινούργια και χρειάζονται χρόνο και προσαρμογή. Άρα το ξεκίνημα της νέας ΑΕΚ απαιτεί και υπέρβαση σε στελεχιακό επίπεδο. Είναι έτοιμη για όλο αυτό η ΑΕΚ; Υπομονή…

ΥΓ: Η ΑΕΚ ζητά χρήματα, περισσότερα από κάθε άλλο καλοκαίρι, για τους κομμένους. Ορθώς, αλλά όλο αυτό έχει και ρίσκο…

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X