Η άρνηση του Πινεδα στους Μεξικανούς, «δείχνει» προβάδισμα της ΑΕΚ

Η άρνηση του Πινεδα στους Μεξικανούς, «δείχνει» προβάδισμα της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα παραμένει ψηλά στην λίστα της ΑΕΚ αφού δημοσιεύματα αναφέρουν ότι απέρριψε προτάσεις από το Μεξικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορμπελίν Πινέδα εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, αφού ο νέος προπονητής Ματίας Αλμέιδα τον έχει σε υψηλή εκτίμηση.

Προτεραιότητα του Μεξικανού είναι η παραμονή στην Ευρώπη κάτι που ωφελεί σε μεγάλο βαθμό την ΑΕΚ στο ανταγωνισμό για την απόκτηση του. Χθεσινά δημοσιεύματα από το Μεξικό ανέφεραν ότι ο Πινέδα έχει εκφράσει την πρόθεση να εξετάσει πρώτα την πρόταση της ΑΕΚ και μετά της Τσίβας ή της Τολούκα. Κι αυτό όχι μόνο γιατί θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό κλαμπ ενόψει και του Μουντιάλ στο οποίο θα συμμετέχει η Εθνική του ομάδα, αλλά και εξαιτίας της παρουσίας του Αλμέιδα στους κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο Μεξικό, ο ανταγωνισμός από Τσίβας και Τολούκα μάλλον υποχωρεί. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν στην πατρίδα του, ο Πινέδα μέσω του ατζέντη του φέρεται να έχει μεταφέρει στους δύο αυτούς ενδιαφερόμενους συλλόγους ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει εκεί. Μάλιστα παρουσιάζεται πρόθυμος να θυσιάσει ακόμα και το οικονομικό σκέλος για να πάρει μεταγραφή σε ευρωπαϊκό κλαμπ.

Η ΑΕΚ παραμένει φυσικά στην υπόθεση, διαθέτοντας υπομονή καθώς είναι μια περίπτωση στην οποία μπορεί να χρειαστεί χρόνος. Κι αυτό γιατί όπως είχαμε τονίσει, η στάση της Θέλτα, με την οποία ο Πινέδα δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2027, είναι αυτή που θα παίξει ρόλο – κλειδί. Πάντως όπως είχαν σημειώσει τα ισπανικά ρεπορτάζ, η ομάδα του Βίγο από τη στιγμή που δεν μπορεί να βρει τα χρήματα που ζητάει για την παραχώρησή του με κανονική μεταγραφή, τότε θα πρέπει να συμβιβαστεί με έναν δανεισμό με οψιόν αγοράς. Αυτό υπογραμμίζουν και στο Μεξικό, λέγοντας μάλιστα ότι η ομάδα που έχει δείξει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η ΑΕΚ του Αλμέιδα.

Μένει να φανεί πλέον πως θα εξελιχθεί η υπόθεση αναφορικά με την απόφαση της Θέλτα, η οποία πιθανότατα περιμένει να δει ποιες άλλες ενδιαφερόμενες ομάδες από την Ευρώπη ενδέχεται να προκύψουν. Τελευταία είχε ακουστεί για παράδειγμα η Ράγιο Βαγεκάνο, χωρίς να αναφερθεί κάτι περισσότερο σχετικά με επαφή ή συγκεκριμένη πρόταση. Πάντως σίγουρα η παρουσία του Αλμέιδα που γνωρίζεται καλά με τον 26χρονο Μεξικανό χαφ αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στην εξίσωση για την ΑΕΚ.

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X