«Στη λίστα της Τρακτόρ οι Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί»

«Στη λίστα της Τρακτόρ οι Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί»
Photo Credits: INTIME

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί είναι στην λίστα του Ιρανικού συλλόγου Τρακτόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ έχει τρεις ποδοσφαιριστές από το Ιράν, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα σενάρια από την χώρα της Μέσης Ανατολής να την εμπλέκουν. Άλλο ένα προστέθηκε σήμερα με την Τρακτόρ να έχει στην μεταγραφική της λίστα τους Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με νέα δημοσιεύματα στην πατρίδα των δύο ποδοσφαιριστών, αμφότεροι βρίσκονται στη λίστα της Τρακτόρ που βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Μέχρι πριν από λίγες ώρες βρισκόταν κοντά στην ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας ο Τούρκος, Ερτουγρούλ Σαγλάμ, αλλά δεν προέκυψε συμφωνία. Έτσι τώρα η Τρακτόρ στρέφεται στον άλλοτε προπονητή της Ρούμπιν, Κουρμπάν Μπερντίγιεβ.

Έτσι από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί το deal, στο Ιράν θεωρούν δεδομένο ότι η Τρακτόρ θα κινηθεί για τους δύο παίκτες της ΑΕΚ. Ωστόσο η υπόθεσή τους δεν είναι εύκολη. Ο μεν Ανσαριφάρντ θα φύγει από την ΑΕΚ, αλλά θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα λόγω της συζύγου του. Ενώ ο Χατζισαφί φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα την επόμενη σεζόν.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X