ΑΕΚ: Αμετακίνητος ο Μπακάκης – Η στάση της ΠΑΕ και το συμβόλαιο των 400.000 ευρώ

ΑΕΚ: Αμετακίνητος ο Μπακάκης – Η στάση της ΠΑΕ και το συμβόλαιο των 400.000 ευρώ
Photo Credits: INTIME

Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, η οποία δεν τον υπολογίζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα σημαντικό κομμάτι για την αλλαγή σελίδας στην ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι είναι οι αποχωρήσεις και ο Μιχάλης Μπακάκης για δεύτερη σερί χρονιά είναι εκτός ομάδας και μέλος των «κομμένων».

Ο έμπειρος μπακ όπως και πέρυσι τον Σεπτέμβριο έτσι και τώρα γνωρίζει ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει διαμηνύσει στον 31χρονο ότι πρέπει να βρει ομάδα, αλλά ο Μπακάκης δύσκολα να βρει το συμβόλαιο των 400.000 ευρώ που έχει τώρα, για την επόμενη χρονιά σε άλλο κλαμπ.

Η Ένωση, από πλευράς της, δεν δείχνει διάθεση να αποζημιώσει τον παίκτη για να λύσει το συμβόλαιο του άμεσα, όπως και δεν επιθυμεί ούτε να… μοιραστεί για ένα χρόνο το συμβόλαιο με άλλη ομάδα στην οποία θα παίζει δανεικός ο παίκτης. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα βρεθεί άμεσα λύση με τον Μπακάκη…

Βεβαίως επειδή το καλοκαίρι είναι μεγάλο και οι μεταγραφές τελειώνουν στα μέσα Σεπτεμβρίου, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις. Όχι αναφορικά με την θέση του παίκτη, αλλά κυρίως με την στάση της ΠΑΕ ΑΕΚ απέναντι στην υπόθεση. Διότι αν δεν… τρέξει η ομάδα για λύση, θα πληρώσει και φέτος 400.000 ευρώ τη νέα χρονιά για παίκτη εκτός ομάδας.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπακάκης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και το τελευταίο του παιχνίδι με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ ήταν στην ρεβάνς με την Βελέζ στις 29 Ιουλίου 2021 στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε έπαιξε δύο ματς με την ΑΕΚ Β’ κόντρα σε Καλαμάτα και ΠΑΟ Β’.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X