Τι κρίνει τη συμφωνία ανάμεσα σε Περιστέρι και Σπανούλη

Τι κρίνει τη συμφωνία ανάμεσα σε Περιστέρι και Σπανούλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η πορεία της φετινής σεζόν στο Περιστέρι να μην άφησε κανέναν ικανοποιημένο, ωστόσο αυτή η απογοήτευση, όχι μόνο δεν φέρνει μιζέρια και αποστασιοποίηση, αλλά δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη θέληση για να ανέβει ψηλά και πάλι ο πήχης των φιλοδοξιών.

Άλλωστε, είναι τέτοια η τρέλα και το πείσμα των διοικούντων στη Δυτική όχθη, που δεν αμφισβητείται από κανέναν όλα αυτά τα χρόνια.

Στο πλαίσιο αυτό, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η προσπάθεια του Περιστερίου να συμφωνήσει με τον Βασίλη Σπανούλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, χωρίς όμως ακόμα να είναι δεδομένο το «happy end».

Θα αναρωτηθεί κανείς πώς γίνεται να μπαίνει ψηλά ο πήχης, αλλά να επιλέγεται ένας rookie προπονητής για το πόστο… Είναι τέτοιο το εκτόπισμα, το κύρος, η προσωπικότητα και η αναγνωρισιμότητα του «Kill-Bill» σε όλη την Ευρώπη, που στο Περιστέρι θεωρούν ότι αξίζει γερό ποντάρισμα σε αυτό το στοίχημα, το οποίο υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας πριν καν προκύψει η συμφωνία με τον Μίλαν Τόμιτς τον περασμένο Δεκέμβριο.

Οι συζητήσεις αυτή τη στιγμή είναι σε εξαιρετικό σημείο, αφού και οι δύο πλευρές έχουν ακούσει πράγματα που ήθελαν ώστε να συνεργαστούν, ενώ και τα θέματα για τους όρους της συμπόρευσης (οικονομικό, μπάτζετ) δεν αποτελούν πλέον κάποιο σοβαρό εμπόδιο για την πλήρη συμφωνία.

Υπάρχει μόνο ένα «αγκάθι» που απομένει να ξεκαθαριστεί ώστε οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια. Αυτό είναι η συμμετοχή του Περιστερίου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Basketball Champions League. O Βασίλης Σπανούλης θεωρεί απαραίτητη τη συμμετοχή της ομάδας των Δυτικών προαστίων στην Ευρώπη, καθώς μόνο μέσω αυτού του τρόπου μπορεί να χτιστεί μια ομάδα όσο το δυνατόν υψηλότεροι επιπέδου και έτσι μπορούν να προσεγγιστούν καλύτεροι παίκτες, που δεν «ψήνονται» με μόλις ένα ματς την εβδομάδα.

Σε αυτό το ζήτημα αναμένεται να προκύψουν οριστικές/επίσημες εξελίξεις μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, αλλά ακόμα και στις επόμενες μέρες θα φανεί στο πού βαδίζει η υπόθεση που θα «ξεκλειδώσει» τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οπότε, όσο κοντά και να είναι ο Σπανούλης στο Περιστέρι, άλλο τόσο μπορεί να είναι και μακριά…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X