Η στάση της ΑΕΚ απέναντι στους «κομμένους» - Εκτός μεταγραφικού μπάτζετ

Η στάση της ΑΕΚ απέναντι στους «κομμένους» - Εκτός μεταγραφικού μπάτζετ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει να διαχειριστεί αρκετούς παίκτες που δεν υπολογίζει, ωστόσο η στάση της είναι ξεκάθαρη και πολύ διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξελίξεις έρχονται στην ΑΕΚ και σχετικά με τις αποχωρήσεις παικτών μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζονται.

Σε αυτή τη φάση του μεταγραφικού σχεδιασμού, είναι ξεκάθαρο για την ΑΕΚ  πως δεν παίζουν κανένα ρόλο στο σχεδιασμό οι «κομμένοι» της ομάδας σε οικονομικό επίπεδο καθώς από το κλαμπ λογίζεται ως κάτι τελείως ξεχωριστό.

Στόχος είναι όσοι για όσους δεν υπολογίζονται (Καρίμ Ανσαριφάρντ, Όγκνιεν Βράνιες, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Νταμιέν Λε Ταλέκ) να βρεθεί άμεσα λύση, αλλά δεν υπάρχει «αναβρασμός» στην ΠΑΕ να γίνει αυτό οπωσδήποτε άμεσα. Είναι μια διαδικασία που θα πάει ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου αν χρειαστεί.

Φυσικά, απασχολεί καθημερινά το θέμα, η ΑΕΚ πιέζει τους μάνατζερ των παικτών να φέρουν προτάσεις, αλλά όλα γίνονται με ψυχραιμία και υπομονή καθώς δεν επηρεάζει τις προσθήκες που θα γίνουν σε οικονομικό επίπεδο πριν αρχίσει η προετοιμασία.

Άλλωστε, οι κομμένοι παίκτες θα προπούνται μόνοι τους και δεν θα είναι μέρος της προετοιμασίας. Σε επίπεδο ενδιαφέροντος, υπάρχει κινητικότητα για κάποιους, όχι πολύ συγκεκριμένα πράγματα ακόμη.

Τα λεγόμενα συμβόλαια – «βαρίδια» αν παίξουν ρόλο στον σχεδιασμό, λογικά θα αφορά μεταγενέστερο διάστημα και περιπτώσεις που θα προκύπτουν αργότερα για τη συμπλήρωση του ρόστερ και όχι βασικά στοιχεία της νέας ομάδας.

Το σημαντικό είναι όμως πως οι αποφάσεις της ομάδας επί του παρόντος είναι δεδομένες, κάθετες και δε τίθενται προς συζήτηση. Υπάρχουν παίκτες που δε θα έχουν θέση στο ενεργό ρόστερ, είτε βρεθεί, είτε δε βρεθεί λύση. Στόχος είναι βέβαια να υπάρξη λύση για όλους.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X