Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ενημέρωσε τον Πικέ ότι δεν υπολογίζεται

Πικέ
Photo Credits: INTIME

Πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου φαίνεται να είναι ο Ζεράρ Πικέ από την Μπαρτσελόνα αφού ο Τσάβι του είπε ότι δεν τον υπολογίζει.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ κοντά από το να αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Ζεράρ Πικέ. Ο Ισπανός αμυντικός ύστερα από 14 χρόνια στον σύλλογο φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ στην αποχώρησή του. Αφού σύμφωνα με την Καταλανική «sport» ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα» και άλλοτε συμπαίκτης του, Τσάβι, του ανακοίνωσε πως δεν τον υπολογίζει.

Είχε γίνει πολλές φορές αυτή η κουβέντα από φίλους της Μπαρτσελόνα. Δηλαδή για το αν δηλαδή 0 35χρονος προσφέρει πια στον σύλλογο ή αν ήρθε  η ώρα να φύγει. Ο Τσάβι του είπε ότι όσο η όχι και τόσο καλή φυσική κατάσταση που διαθέτει, σε συνδυασμό με τις εξωαγωνιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιεί τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Ο Πικέ από το 2008 που είναι στην Μπαρτσελόνα έχει γράψει 602 συμμετοχές με 53 γκολ και 13 ασίστ. Στο παρελθόν έχει περάσει και από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαραγόσα, ενώ είναι 103 φορές διεθνής με την Ισπανία.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X