Με επίκεντρο την ΑΕΚ το ρεπορτάζ στην Ισπανία για τους Πινέδα και Λαϊνέζ

Με επίκεντρο την ΑΕΚ το ρεπορτάζ στην Ισπανία για τους Πινέδα και Λαϊνέζ
Photo Credits: INTIME

Μπόλικο ρεπορτάζ στην ΑΕΚ έχουν τα ισπανικά δημοσιεύματα για τους δύο Μεξικανούς ποδοσφαιριστές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αρκετή αναφορά στην ΑΕΚ για τους Πινέδα – Λαϊνέζ έχουν τα σημερινά δημοσιεύματα στις ισπανικές ιστοσελίδες.

Αρχικά, και οι δύο Μεξικανοί ποδοσφαιριστές φαίνεται να είναι στην πόρτα της εξόδου των ομάδων τους αφού δεν υπολογίζονται από τους προπονητές τους. Και οι δύο ομάδες κατανοούν την επιθυμία των Πινέδα και Λαϊνέζ για περισσότερο χρόνο συμμετοχής αφού μην ξεχνάμε ότι έρχεται Παγκόσμιο Κύπελλο και θέλουν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Βάσει, λοιπόν, του «eldesmarque.com», η Θέλτα προτιμά να δώσει τον Πινέδα δανεικό στη Ράγιο Βαγεκάνο που ήταν η τελευταία που επέδειξε ενδιαφέρον, καθώς θεωρεί πως κάτι τέτοιο «θα της  επέτρεπε να δει αν ο Μεξικανός χαφ μπορεί να σταθεί στο ύψος της LaLiga Santander». Και η εξέλιξη αυτή, σαφέστατα, δεν ευνοεί την ΑΕΚ που θέλει δεδομένα τον παίκτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πάει στα ποσά που ακούγονται των πέντε ή έξι εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του.

Όσο για τον Λαϊνέζ, εδώ φαίνεται να «κολλά» το θέμα, αν δεχθούμε ότι η Ένωση θέλει τον ποδοσφαιριστή, στην επιθυμία του παίκτη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην ίδια ιστοσελίδα, ο Μεξικανός άσος ψάχνει «άλλες πιο ελκυστικές επιλογές από τη Θέλτα και την ΑΕΚ που κατέθεσαν προτάσεις».

Ταυτόχρονα ο εκλέκτορας των Μεξικανών, Τάτα Μαρτίνο έχει συμβουλεύσει τον Λαϊνέζ να μείνει στην Ευρώπη, αλλά να ψάξει ομάδα, όπου θα έχει ρόλο και θα παίζει.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X