Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Η βράβευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Μόσταρ (VIDEO)

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο: Η βράβευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στο Μόσταρ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε σε βίντεο την βράβευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τιμήθηκε προ ημερών στο Μόσταρ!

Με αφορμή τον εορτασμό της 100ης επετείου της ίδρυσης της Βέλεζ, άνοιξε στο Μόσταρ έκθεση με τίτλο «Duško Bajević – Prince of Mostar», η οποία συγκέντρωσε πολίτες και θρύλους της βοσνιακής ομάδας.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν στις αρχές Ιουνίου αφίσες, φωτογραφίες, βιβλία, περιοδικά και άλλο αρχειακό υλικό με βάση τον Μπάγεβιτς, το οποίο ξύπνησε μνήμες στους επισκέπτες της έκθεσης από τις ημέρες που οι άσοι της ομάδας του Μόσταρ την έκαναν γνωστή σε όλη την Ευρώπη.

Εντελώς τυχαία ένας YouTube που επισκέφθηκε το Μόσταρ πέτυχε τυχαία την βράβευση του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μάλιστα φαίνεται στο 22:08 του παρακάτω βίντεο:

Οι μνήμες πλημμύρισαν επίσης τον θρυλικό παίκτη της Βέλεζ και της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, στον οποίο είναι αφιερωμένη η έκθεση.

Ο Ντούσκο υπέγραψε αυτόγραφα και είχε συνάντηση με πρώην συμπαίκτες του στη Βέλεζ.

Μεταξύ των επισκεπτών από τη Βέλεζ ήταν ο Μπλαζ Σλίσκοβιτς και ο θρυλικός Ενβερ Μάριτς, ο οποίος μαζί με τον επίσης πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Φράνιο Βλάντιτς αποτέλεσαν τη διάσημη τριάδα «BMW».

Εμφανώς συγκινημένος, ο Μπάγεβιτς ευχαρίστησε τους διοργανωτές και όλους τους συγκεντρωμένους, λέγοντας ότι αυτή ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση για εκείνον.

«Δεν μπορώ να το ξεχάσω αυτό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος που βλέπω ανθρώπους που δεν έχω δει για περισσότερα από 30 χρόνια, που βλέπω τους συμπαίκτες μου και φίλους μου. Ολους όσους μας έδωσαν τη δύναμη να παίξουμε. Χωρίς αυτούς, αυτό δεν θα υπήρχε τίποτα σήμερα», είπε ο Μπάγεβιτς.

Ο «πρίγκηπας του Νερέτβα» έδωσε συγχαρητήρια στον αγαπημένο σύλλογο για τα 100 χρόνια ύπαρξης και ευχήθηκε να συνεχίσουν έτσι ώστε όλοι να είναι περήφανοι για την ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

«Μέχρι στιγμής, για την ιωβηλαία χρονιά, αποφάσισα να δώσω μεγαλύτερη προσοχή στον Μπάγεβιτς και να παρουσιάσω φωτογραφίες, αφίσες, αποκόμματα εφημερίδων, πίνακες, αφίσες και στατιστικά για το ποδόσφαιρό του και την προπονητική του καριέρα», είπε ο συγγραφέας της έκθεσης, Ζλάτκο Σερντάρεβιτς, τονίζοντας: «Ο Μπάγεβιτς είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές και προπονητές της Βέλεζ. Ολοι τομ θυμούνται για την κομψότητα, τα γκολ και το πνευματώδες παιχνίδι του στην εθνική Γιουγκοσλαβίας, στην FC Βέλεζ και στην ελληνική ομάδα ΑΕΚ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X