Μαχλάς για το γκολ του Γιακουμάκη: «Υπέροχο αλλά διαφορετικό από το δικό μου» (VIDEO)

Μαχλάς για το γκολ του Γιακουμάκη: «Υπέροχο αλλά διαφορετικό από το δικό μου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Μάχλας μίλησε για το γκολ του Γιακουμάκη που αρκετοί το παρομοίωσαν με το δικό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα εξασφάλισε την πρωτιά στο Nations League μετά το 2-0 επί του Κοσόβου, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να ανοίγει τον δρόμο για τη νίκη με ένα γκολ που θύμισε… Νίκο Μαχλά το 1993!

Ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε για τα δύο τέρματα και σχολίασε την εικόνα και τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας, για την οποία εξέφρασε την ικανοποίησή του που τη βλέπει «ενωμένη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Χάρηκα με το αποτέλεσμα, δεν πρόλαβα να δω τόσο καλά το γκολ. Αλλά είναι ένα τέρμα πολύ ωραίο σε εκτέλεση, διαφορετικό βέβαια από το δικό μου, αλλά υπέροχο.

Μετά τα χρόνια με τον Φαν’τ Σιπ, που… ψαχνόμασταν και είδαμε παίκτες που δεν τους ξέραμε, όπως τον Παυλίδη και τον Χατζηδιάκο, πρέπει να περιμένουμε κάτι καλό από την Εθνική, αυτή ήταν μία αρχή. Ακόμη πιο ωραίο είναι το γεγονός ότι βλέπουμε τους διεθνείς ενωμένους.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ομάδα ξεκίνησε με τον προηγούμενο προπονητή και συνεχίζει τώρα με τον Πογέτ, που είναι γεννημένος νικητής – είναι Ουρουγουανός άλλωστε!

Το καλό που έγινε με εμένα και το βλέπω τώρα και σε πολλά παιδιά παιδιά στην Εθνική, είναι ότι παίξαμε στο εξωτερικό, εκεί όπου το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό.

Εκεί είσαι μόνος σου και πρέπει να επιβιώσεις, έχεις άλλες εικόνες και παραστάσεις, που δεν θα είχες στο ελληνικό πρωτάθλημα».


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X