Ο Νούνιες είχε... συστηθεί στην Ευρώπη με γκολάρα ενάντια στον Χάαλαντ (VIDEO)

Ο Νούνιες είχε... συστηθεί στην Ευρώπη με γκολάρα ενάντια στον Χάαλαντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάρβιν Νούνιες αποτελεί ένα από τα πρόσωπα των ημερών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να… χρυσώσει την Μπενφίκα προκειμένου να τον αποκτήσει.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έκανε εξαιρετική σεζόν με τους «αετούς», σημειώνοντας 34 γκολ στην τρίτη του σεζόν στην Ευρώπη και δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Ρίχνοντας πάντως μια ματιά στο πρώτο δείγμα γραφής που είχε δώσει σε ευρωπαϊκό γήπεδο, δεν προκαλεί και τόση έκπληξη η εξέλιξή του.

Βλέπετε, τον Μάιο του 2019, είχε παίξει στην Πολωνία και το Παγκόσμιο Κύπελλο U20 με την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης και είχε πετύχει το πρώτο της γκολ στον θεσμό με απίστευτο βολέ ενάντια στη Νορβηγία.

Η «σελέστε» είχε επικρατήσει τελικά 3-1 και είχε φτάσει μέχρι τους «16», με τον 20χρονο τότε φορ της Πενιαρόλ να σημειώνει συνολικά δύο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους Σκανδιναβούς έπαιζε ο… Έρλινγκ Χάαλαντ, που αργότερα θα πετύχαινε εννέα γκολ στο αδιάφορο 12-0 επί της Ονδούρας!

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X