Ο Κλοπ γύρισε το... μπιφτέκι με την μεταγραφή του Νούνιες!

Ο Κλοπ γύρισε το... μπιφτέκι με την μεταγραφή του Νούνιες!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποτε είχε πει ότι δεν πρόκειται να ξοδέψει ποτέ 100 εκατομμύρια για έναν παίκτη. Σήμερα, ο Γιούργκεν Κλόπ υποδέχεται τον Ντάργουιν Νούνιεζ, σε ένα deal που ενδέχεται να φτάσει εννιαψήφιο νούμερο…

Η Λίβερπουλ απέκτησε ένα από τα κορυφαία wonderkids στον κόσμο, αφού η Μπενφίκα ανακοίνωσε το deal με τους Άγγλους για τον Ντάργουιν Νούνιες. Το ποσό ενδέχεται να φτάσει τα 100.000.000 ευρώ και στην Μεγάλη Βρετανία θυμήθηκαν μία ατάκα του Γιούργκεν Κλοπ, που ίσως θα ήθελε να την… ξεχάσει ο Γερμανός τεχνικός.

Για την ακρίβεια, πίσω στο 2016, ο Κλοπ άσκησε έντονη κριτική για το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξόδεψε 100.000.000 ευρώ για τον Πολ Πογκμπά και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Αν αγοράσεις έναν παίκτη με αυτό το ποσό και τραυμματιστεί, τότε όλα ήταν ανούσια. Όταν έρθει η μέρα που το ποδόσφαιρο θα είναι έτσι, τότε δεν θα θέλω να δουλεύω, επειδή το σπορ αφορά την ομάδα και όχι έναν παίκτη. Πάντα θέλεις να έχεις τους καλύτερους, αλλά το βασικό είναι να φτιάξεις μία δυνατή ομάδα, ένα ενωμένο γκρουπ. Κάποια κλαμπ θέλουν να ξοδεύουν λεφτά για top class παίκτες, όμως εγώ θέλω να λειτουργώ διαφορετικά. Θέλω να φτιάχνω ομάδες».

Είναι προφανές ότι οι δηλώσεις έγιναν viral και αρκετοί είπαν ότι ο Γερμανός θα έπρεπε να προσέξει τα λόγια του. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που στάθηκαν στις μεγάλες μεταγραφές της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια: Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μόνο οι μεταγραφές των Βαν Ντάικ και Άλισον «άγγιξαν» τις 150 εκατομμύρια λίρες.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X