Nations League: Στένεψαν τα περιθώρια για τη Γαλλία, θέλει μόνο νίκη με την Κροατία

Nations League: Στένεψαν τα περιθώρια για τη Γαλλία, θέλει μόνο νίκη με την Κροατία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθόλου καλό δεν ήταν το ξεκίνημα της Γαλλίας στο Nations League, με τους «τρικολόρ» να έχουν μόλις δύο βαθμούς σε τρεις αγώνες και να θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στην Κροατία (21:45).

Μπορεί όλοι στην αρχή να πίστευαν πως η Γαλλία σε έναν όμιλο με Αυστρία, Δανία και Κροατία θα έπαιρνε εύκολα την πρωτιά, ωστόσο μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα. Οι «τρικολόρ» έχουν κάνει κάκιστο ξεκίνημα και βρίσκονται ουραγοί στον όμιλο με μόλις δύο βαθμούς σε τρεις αναμετρήσεις και κινδυνεύουν ακόμη και με υποβιβασμό από την League Α της διοργάνωσης.

Έτσι, η κάτοχος του Nations League και πρωταθλήτρια Κόσμου Γαλλία δεν έχει άλλα περιθώρια για στραβοπατήματα, με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ να θέλει μόνο τη νίκη απόψε (21:45) κόντρα στην Κροατία, ώστε να έχει ακόμη ελπίδες πρόκρισης στο «Final Four», ενώ την ίδια ώρα η πρωτοπόρος του ομίλου Δανία υποδέχεται την Αυστρία.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Δανία 6
2. Αυστρία 4
3. Κροατία 4
4. Γαλλία 2

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X