Ο Γιακουμάκης την… είπε στον Μάνταλο - Η απάντηση του αρχηγού της ΑΕΚ (VIDEO)

Ο Γιακουμάκης την… είπε στον Μάνταλο - Η απάντηση του αρχηγού της ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο χαβαλές ανάμεσα σε Μάνταλο και Γιακουμάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν από τους παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα, στη νίκη που σημείωσε η Εθνική μας απέναντι στο Κόσοβο στο Πανθεσσαλικό με 2-0, καθώς πέτυχε το δεύτερο γκολ και μοίρασε την ασίστ στον Γιακουμάκη στο πρώτο.

Ο πρώην σέντερ φορ της ΑΕΚ μάλιστα… πείραξε τον αρχηγό της Ένωσης λέγοντας ότι ούτε σε προπόνηση δεν του είχε δώσει ξανά ασιστ.


«Είμαι χαρούμενος γιατί με τον Πέτρο έχουμε προϋπάρξει και συμπαίκτες. Ούτε στην προπόνηση δεν μου έχει κάνει ασίστ (σ.σ. γελάει) και αυτή ήταν η πρώτη. Κάπως έπρεπε να γίνει αυτό και ελπίζω αν έρθουν και άλλα γκολ σε συνεργασία με τον Μάνταλο», είπε ο Γιακουμάκης.

Από την άλλη, ο Πέτρος Μάνταλος είε στη NOVA για την ασίστ που έδωσε στον Γιακουμάκη: “Με τον Γιακουμάκη είχαμε προηγούμενα, είχε παράπονο από τον καιρό στην ΑΕΚ ότι δεν του έβγαζα ασίστ. Μόλις έβαλε το γκολ έτρεξε από το μέρος μου. Έχασα τα λόγια μου, μου είπε η πρώτη, μισή ασίστ τα τελευταία δύο χρόνια”.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X