Πογιέτ για Ραχμάνι: «Είμαι παλαιάς σχολής, ό,τι γίνεται στο γήπεδο μένει στο γήπεδο» (VIDEO)

Πογιέτ για Ραχμάνι: «Είμαι παλαιάς σχολής, ό,τι γίνεται στο γήπεδο μένει στο γήπεδο» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αρχηγός του Κοσόβου κατηγόρησε τον Γκουστάβο Πογιέτ πως τον έβρισε όταν διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή του αγώνα για τη ρίψη φωτοβολίδων.

Ο 28χρονος διεθνής στόπερ της Νάπολι και αρχηγός του Κοσόβου, Αμίρ Ραχμάνι, δήλωσε στο SuperSport ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας τον προσέβαλε επί προσωπικού. «Διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές διότι οι φωτοβολίδες ήταν επικίνδυνες. Όμως όταν τους μιλούσα ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας με έβρισε. Γύρισα προς το μέρος του αμέσως και του είπα πως είναι προπονητής και ότι είναι απρεπές και καθόλου σωστό να μιλάει έτσι», υπογράμμισε.

Ο Πογιέτ είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ελλάδα – Κόσοβο για τον Ραχμάνι που δήλωσε προς τον έβρισε: Με κάθε σεβασμό (προς στον αρχηγό του Κοσόβου) ότι γίνεται στο γήπεδο μένει στο γήπεδο. Εγώ είμαι παλαιάς κοπής. Παλαιάς σχολής. Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω περισσότερο. Εάν θέλει να τοποθετηθεί, ας το κάνει.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X