Η Ρίβερ Πλέιτ κατέθεσε πρόταση στον Λουίς Σουάρες

Η Ρίβερ Πλέιτ κατέθεσε πρόταση στον Λουίς Σουάρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ φέρεται να έχει ξεκινήσει προσπάθειες για να εντάξει τον Λουίς Σουάρες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Σύμφωνα με τον αργεντίνικο Τύπο, ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο είχε επικοινωνία με τον Ουρουγουανό επιθετικό, τον οποίο προσπάθησε να πείσει για να μετακομίσει στο Μπουένος Άιρες.

Ο Αργεντινός τεχνικός παραδέχτηκε την επικοινωνία με τον πρώην επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως παραδέχτηκε πως η συγκεκριμένη περίπτωση είναι δύσκολη.

«Δεν εξαρτάται από εμάς, αλλά από τις σκέψεις του Λουίς και την επιθυμία του για τη συνέχιση της καριέρας του. Έχει συμφωνήσει να εξετάσει την πρότασή μας. Πρέπει να περιμένουμε.

Του έχω μιλήσει κι εγώ γιατί τον γνωρίζω καλά, έχουμε πολύ καλή σχέση. Υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του, τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και σε ανθρώπινο επίπεδο.

Αν έρθει σε εμάς θα μπορεί να φτάσει στο Μουντιάλ του Κατάρ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X