Πογιέτ: «Παίζουμε σε κάθε ματς για τη νίκη»

Πογιέτ: «Παίζουμε σε κάθε ματς για τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι Έλληνες διεθνείς, στάθηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ, μετά τη νίκη της Εθνικής επί του Κοσόβου με 2-0.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής:

«Παίζουμε κάθε ματς για τη νίκη. Πρέπει να δώσουμε στους παίκτες τα εύσημα που τους αξίζουν. Ελπίζω να κάνουμε χαρούμενο και περήφανο τον κόσμο».

Για τις προπονητικές επιλογές του: «Προσπαθώ να αναλύσω το ματς και να κάνω τις επιλογές μου. Όταν κάνεις σωστές επιλογές, κάνεις καλύτερη την ομάδα. Βρισκόμαστε στο καλύτερο σημείο αυτή την στιγμή».

Για το αν νιώθει πίεση για νίκες: «Ο πατέρας μου απεβίωσε πριν από δύο χρόνια. Όταν ήμουν 9 ετών, ο πατέρας μου με έμαθε πως εμείς οι Ουρουγουανοί δε χάνουμε από την Αργεντινή. Από εκείνη την ημέρα κατάλαβα τι είναι η νίκη και πως θέλω μόνο να κερδίζω. Αυτή η επικράτηση επί του Κοσόβου είναι αφιερωμένη στον Λημνιό και τον κόσμο μας».

Για το πλάνο απόψε: «Πρέπει να δείχνουμε υπομονή.΄Ήταν μια από τις λέξεις που είχαμε σημειώσει. Ναι θέλουμε να είμαστε πιο γρήγορου, αλλά παράλληλα να μην… ξεφεύγουμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X