Γιακουμάκης: «Το να σκοράρεις με την Εθνική είναι κάτι πολύ ξεχωριστό»

Γιακουμάκης: «Το να σκοράρεις με την Εθνική είναι κάτι πολύ ξεχωριστό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O «χρυσός σκόρερ» του πρώτου γκολ της Εθνικής, Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε για το τέρμα που σημείωσε, ενώ αφιέρωσε τη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, στον μεγάλο άτυχο, Δημήτρη Λημνιό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του Alpha:

«Πιστεύαμε και πιστεύουμε πάρα πολύ στις δυνατότητές μας, το αξίζαμε πέρα για πέρα, δικαίως έχουμε την πρωτιά. Σε κάθε παιχνίδι έχουμε δημιουργία και ευκαιρίες. Το 1-0 στα πρώτα δύο παιχνίδια ήταν πλασματικό θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ. Το να σκοράρεις με την Εθνική σου ομάδα είναι κάτι πολύ ξεχωριστό και πολύ διαφορετικό, είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από αρκετά χρόνια είχαμε τον κόσμο στο πλάι μας, ελπίζουμε και στο μέλλον να είναι γεμάτα τα γήπεδα.

Αρχικά η νίκη είναι αφιερωμένη στον Λημνιό, είναι ένας από τους καλύτερους μας παίκτες και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση, το χρειαζόμουν πάρα πολύ το γκολ, ευτυχώς ήρθε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος».


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X