Χάμιλτον: «Δάγκωνα τα δόντια μου από τον πόνο»

Χάμιλτον

Ο Λούις Χάμιλτον μίλησε μετά το GP του Αζερμπαϊτζάν για τον πόνο που είχε στη πλάτη, από τις αναταράξεις τις Mercedes

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκκίνηση βρισκόταν στην έβδομη θέση. Με την εξαιρετική του οδήγηση όμως και τη σωστή στρατηγική της Mercedes, ο Λούις Χάμιλτον σκαρφάλωσε στη τέταρτη θέση, στο Gran Prix του Αζερμπαϊτζάν.

Ο Βρετανός πρωταθλητής υπέφερε από πόνους στη μέση, λόγω την αναταράξεων του μονοθέσιου του. Ο οδηγός της Mercedes, περιέγραψε τους πόνους αυτούς, στο Sky Sports 1.

Διαβάστε τα όσα είπε:

«Κρατιόμουν και δάγκωνα τα δόντια μου από τον πόνο στην πλάτη. Με βοήθησε και η αδρεναλίνη. Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο που αισθάνεσαι, ειδικά στην ευθείας εδώ. Στο τέλος προσευχόμουν να τελειώσει. Αλλά ήμασταν σε πολύ καλή θέση. Τρίτη και τέταρτη θέση, εξαιρετικό αποτέλεσμα για την ομάδα. Έκανε σπουδαία δουλειά η ομάδα με την στρατηγική” δήλωσε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια μίλησε για το πρόβλημα του porpoising στο αγωνιστικό σκέλος: “Μόλις φτιάξουμε τις αναταράξεις θα είμαστε στο σωστό σημείο. Χάνουμε σίγουρα ένα δευτερόλεπτο από αυτό το πρόβλημα. Θα βρίσκομαι αύριο στο εργοστάσιο, θα έχουμε κάποιες καλές συζητήσεις και θα συνεχίσουμε να πιέζουμε».

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X