Fotomac: «Η Φενέρμπαχτσε του Ζεσούς εξετάζει Φορτούνη»

ΣΟΚ: Ούτε ένας παίκτης του Ολυμπιακού στην καλύτερη 18αδα του Europa League (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Φορτούνης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023, όμως με βάση τα δεδομένα που διαμορφώνονται αυτήν τη χρονική περίοδο δύσκολα θα είναι και τη νέα σεζόν στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η «φόρμουλα» του… διαζυγίου αναζητείται, με τους Πειραιώτες να είναι περιμένουν προτάσεις για την παραχώρηση του διεθνή μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με την τουρκική Fotomac, ο Κώστας Φορτούνης έχει προταθεί στην Φενέρμπαχτσε του Ζορζέ Ζεσούς, ο οποίος έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός επιτελικού χαφ, καθώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μεσούτ Οζίλ. Το δημοσίευμα αναφέρει πως ενδεχόμενη κίνηση για τον 29χρονο χαφ αναμένεται να κοστίσει περίπου 2-3 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η «Φενέρ»… ψάχνεται για την περίπτωση του Φορτούνη, ο οποίος γενικότερα έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τα τουρκικά ΜΜΕ. Θυμίζουμε πως στο ρόστερ του Ζεσούς υπάρχει ήδη ένας διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε «συνδεθεί» με τη Χαλ του Ατζούν.

Ο Φορτούνης δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που φέρεται να απασχολεί τη «Φενέρ». Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η ομάδα του Ζεσούς εξετάζει την περίπτωση του Πεπέ, ο οποίος προέρχεται από έναν «γεμάτο» δανεισμό στη Φαμαλικάο, με 36 ματς, πέντε γκολ και έξι ασίστ με 3.092 αγωνιστικά λεπτά.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X