Το απίστευτο ρεκόρ μεταγραφών που έχει ο Νούνιες

Νούνιες
Photo Credits: INTIME

Ο Ντάρβιν Νούνιες θα φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ και θα σπάσει ακόμα ένα ρεκόρ μεταγραφής, παρότι 23 χρονών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το deal ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ντάρβιν Νούνιες είναι προ των πυλών. Απομένουν μόνο τα τυπικά για να μετακινηθεί ο 23χρονος φορ στο Μέρσεϊσάιντ.

Το ποσό της μεταγραφής θα φτάσει τα 100εκ. ευρώ, ίσως και τα 105, σύμφωνα με ευρωπαϊκά μέσα. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ποσό που έχει διαθέσει για παίκτη η Λίβερπουλ. Το αμέσως επόμενο ήταν αυτό του Φαν Ντάικ από την Σάουθαμπτον, όπου οι Reds πρόσφεραν 85εκ. ευρώ.

Ποιο είναι όμως το ρεκόρ που έχει ο Ουρουγουανός σέντερ φορ;

Ο Νούνιες λοιπόν, έχει να προλάβει να σπάσει τα ρεκόρ μεταγραφής, σε κάθε ομάδα που έχει αγωνιστεί, είτε μιλάμε για αγορά, είτε για πώληση.

Ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα αποτέλεσε την πιο ακριβή πώληση της Πενιαρόλ, από όπου πήρε μεταγραφή στην Αλμερία (13 εκ. ευρώ). Οι Ισπανοί έδωσαν τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία τους για την αγορά του παίκτη, ενώ στην συνέχεια τον πούλησαν με 24εκ. ευρώ στους «αετούς». Αυτή ήταν η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της ομάδας.

Η ομάδα από τη Λισαβόνα ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα για την απόκτηση του Νούνιες. Η πώληση του στην ομάδα του Κλοπ αποτελεί τη δεύτερη ακριβότερη πώληση στα χρονικά της Μπενφίκα. Πριν μια τριετία, είχαν παραχωρήσει τον Ζοάο Φέλιξ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, για 127εκ. ευρώ.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο Ντάρβιν Νούνιες έχει βάλει σκοπό να… ταράξει τα «νερά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X