Ρεάλ Μαδρίτης: Με Τσουαμενί διασφάλισε τα χαφ για το μέλλον

Ρεάλ Μαδρίτης: Με Τσουαμενί διασφάλισε τα χαφ για το μέλλον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ορελιέν Τσουαμενί των 100 εκατομμυρίων (80+20) γίνεται η 4η ακριβότερη μεταγραφή στα χρονικά της «βασίλισσας» και μάλλον κλείνει ένα παζλ το οποίο προκαλεί θαυμασμό.

Οι χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν καταφέρει να συνδυάζουν τεράστια ιστορία στο παρελθόν τους, απίστευτη επιτυχία στο παρόν τους και στη θεωρία το μέλλον είναι τόσο φανταχτερό που θα λάμπει περισσότερο… και από την κούπα του Champions League.

Η τριπλέτα του 14ου και σεζόν… μετάβασης

Φέτος έπαιξε τον καθοριστικό ρόλο ο Μπενζεμά. Τα γκολ του Γάλλου που φέτος… σεληνιάστηκε και έδιωξε παντελώς από πάνω του την σκιά του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν εκείνα που κατάφεραν να οδηγήσουν την Ρεάλ μέχρι και τον ευρωπαϊκό τελικό του Παρισιού. Ωστόσο, οι Κροος, Μόντριτς και Καζεμίρο στα χαφ, ήταν οι καταλύτες της πορείας. Της διαδρομής με τις απίθανες ανατροπές και με αυτές τις επαναφορές που έκαναν την ομάδα του Αντσελότι να λαμβάνει την απόλυτη αναγνώριση και παραδοχή του κόσμου για τη βαριά φανέλα. Γιατί τελικά η φανέλα μετράει στο ποδόσφαιρο όταν μπροστά υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία για μια ιστορική επιτυχία.

Το φετινό ήταν το 14ο ευρωπαϊκό τρόπαιο για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Κροος, Μόντριτς και Καζεμίρο όταν είναι όλοι μαζί την ίδια στιγμή στο γήπεδο, να προσφέρουν εμπιστοσύνη τόσο στην υπόλοιπη ομάδα, όσο και ο καθένας στον διπλανό του στα χαφ. Ο Γερμανός δεν πάει πουθενά, ο Κροάτης ανανέωσε μέχρι το 2023 για να συνεχίσει να δίνει την ποδοσφαιρική του σοφία στην ομάδα και δίπλα τους υπάρχει και πιο νεαρός, αλλά ήδη «μπαρουτοκαπνισμένος», Καζεμίρο. Οι τρεις τους έχουν απαρτίσει ένα μικρό τιμ που όταν κουμπώνει, είναι στα καλύτερά του. Και για τον λόγο αυτό, όταν «σπάει», κάτι… δεν πάει καλά. Από αυτή τη λειτουργία θα επιχειρήσουν να εμπνευστούν οι τρεις της… επόμενης γενιάς

Ο Ορελιέν Τσουαμενί είναι το νέο κομμάτι. Είναι ακόμα μια μονάδα στην οποία ο σύλλογος θέλησε να επενδύσει. Και μάλλον δίνεται συνέχεια σε ένα μοτίβο μεταγραφικού σχεδιασμού που ετοιμάζει για μια ομαλή μετάβαση ενόψει του άμεσου μέλλοντος. Γιατί ο 36χρονος Μόντριτς ναι μεν θα υπάρχει και τη νέα σεζόν, αλλά ουδείς ξέρει πάλι αν θα είναι η τελευταία, ενώ και ο Τόνι Κροος ενδεχομένως ν’ αναζητήσει κάτι διαφορετικό το επόμενο καλοκαίρι. Κάπου εκεί έρχονται οι Καμαβινγκά, Τσουαμενί και Φέντε Βαλβέρδε. Και όσον αφορά τους πρώτους δύο, είναι επιλογές που έγιναν με απόλυτη επίγνωση του ταλέντου με το οποίο τους γέμισε η ποδοσφαιρική τους μοίρα.

Μάλιστα, αμφότεροι έδειξαν στην Παρί Σεν Ζερμέν πως παρά την προσπάθεια που ήθελε να κάνει για να τους δελεάσει και να τους πάρει με παχυλά συμβόλαια στο «Παρκ ντε Πρενς», η ιστορία, η φανέλα και όσα μπορεί να τους προσφέρει η Ρεάλ, εφόσον εκείνοι βρουν τον εαυτό τους, δεν συγκρίνονται. Ο Καμαβινγκά ήδη φανέρωσε και στο φετινό Champions League πως μπορεί να μπει σε ματς που η μπάλα «ζεματάει» και η κλεψύδρα δείχνει ν’ αδειάζει ταχύτατα, αλλά έχει την ψυχραιμία και την καθαρή σκέψη για να δίνει κάτι φρέσκο και αποτελεσματικό στην ομάδα από τα χαφ.

Ο Βαλβέρδε ήδη έχει μάθει να παίζει με τους πιο έμπειρους της τριπλέτας των Μόντριτς – Κρόος – Καζεμίρο, ενώ, θα μπορεί ο 23χρονος να βάλει τον εαυτό του πλέον σε θέση να σκεφτεί πως και με τον Τσουαμενί, θα γίνει κομμάτι ενός νέου triple-threat με «δίψα» για ιστορικά επιτεύγματα. Οι έξι χαφ της Ρεάλ είναι… «φωτιά», οι συνδυασμοί που μπορεί να κάνει ο Αντσελότι είναι τέτοιοι που τον κάνουν ευτυχισμένο και η νέα σεζόν θα «ψήσει» τους πιο νεαρούς για ό,τι θ’ ακολουθήσει…

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X