Μπέιλ: Το «σαφάρι συνεχίζεται για τον Ουαλό - Προτάθηκε στη Ρόμα

Μπέιλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η καριέρα του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από εννέα χρόνια έφτασε στο τέλος της και οι agents του Ουαλού εξετάζουν τις πιθανές επιλογές του παίκτη. Το Σάββατο έγινε γνωστή η κουβέντα που είχαν με την Χετάφε -σύμφωνα τουλάχιστον με όσα γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ομάδας- με τον παίκτη βέβαια να αποκλείει αυτή την πιθανότητα.

Τελευταίο κλαμπ που έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των… αναζητήσεων είναι η Ρόμα. Σύμφωνα με το Calciomercato, οι μάνατζερ του αρχηγού της Εθνικής Ουαλίας έχουν προσφέρει τον πελάτη τους στους «τζιαλορόσι».

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να εξετάζει το ενδεχόμενο να υπογράψει τον 32χρονο. Για να συμβεί βέβαια αυτό ένα πράγμα είναι βέβαιο – ο Μπέιλ θα πρέπει να απαρνηθεί ένα μεγάλο μέρος από τον μισθό των 16 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως που λάμβανε στη Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία δεκαετία.

Η Ρόμα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθεί στις μισθολογικές απαιτήσεις του παίκτη, ωστόσο οι Ιταλοί ίσως να μπορούσαν να τον δελεάσουν με το «καυτό» Ολίμπικο, προσφέροντάς του και πολύ χρόνο συμμετοχής ενόψει και του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μια πιθανή μεταγραφή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού υπάρχει ακόμα στο κάδρο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X