Λεβαντόφσκι: Η Μπάγερν πηγαίνει με τα «νερά» του για να τον κρατήσει!

Λεβαντόφσκι: Με το νέο έτος στο γυμναστήριο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς, έδειξε πως η ομάδα προσπαθεί πλέον να ρίξει γέφυρες και να ηρεμήσει την κατάσταση με τον Λεβαντόφσκι ώστε να τον κρατήσει!

Ο Πολωνός στράικερ εμφανίζεται πιο φευγάτος από ποτέ και να ψάχνει τρόπο να πωληθεί και να φύγει ως φίλος δίχως ν’ ανοίξει κύκλο με διαμάχες με τη διοίκηση. Παρ’ όλα αυτά, από πλευράς Μπάγερν δεν καταθέτουν τα «όπλα».

Ο αθλητικός διευθυντής, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς σε νέες δηλώσεις του, έδειξε πως πλέον ο σύλλογος της Βαυαρίας κινείται σε πολύ διαφορετικό επίπεδο αναφορικά με τη σχέση που έχει με τον «Λέβα» και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχει ακόμα συμβόλαιο μέχρι το 2023, είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας και τώρα πλέον τα πράγματα είναι κάπως πιο ήρεμα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Ξέρουμε τι μας προσφέρει σαν ποδοσφαιριστής και ξέρει κι αυτός πολύ καλά τι κερδίζει με την παρουσία του στην ομάδα. Μιλήσαμε και για όσα είπε δημόσια ώστε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα…».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X