Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Διακοπές στο νησί που γνωρίστηκαν

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Διακοπές στο νησί που γνωρίστηκαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρια που έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα την ελληνική showbiz, καθώς είναι «φρέσκο» και όπως δείχνει, πολύ ερωτευμένο.

Μετά το απίστευτο δώρο της Δέσποινας Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη αξίας 150.000 ευρώ, οι δυο τους ετοιμάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Real Life», αυτές θα γίνουν στην Πάρο.

Πρόκειται για το αγαπημένο νησί της τραγουδίστριας, αφού η ίδια έχει βρεθεί αρκετές φορές εκεί, άλλοτε με παρέα φίλων και άλλοτε με τα παιδιά της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Δέσποινα Βανδή για πρώτη φορά τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Πάρο και συγκεκριμένα στο εξοχικό σπίτι του Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος εκείνη την περίοδο φιλοξενούσε τον καλό του φίλο.

Κανείς τους τότε δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν στην προσωπική τους ζωή, αφού αρκετά χρόνια μετά, ο Βασίλης και η Δέσποινα έγιναν ζευγάρι!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X