ΑΕΚ: Τέσσερις ακόμα μεταγραφές υψηλού επιπέδου- Πως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα το ρόστερ!

Έτσι ...νικάει η ΑΕΚ - Ο ΠΑΟΚ «προσκύνησε» και έχασε (29-27) στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να «θωρακίσει» πλέον την δεξιά πλευρά ενώ κινείται και για έναν ακόμη τερματοφύλακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφή του Στίπε Μαντάλινιτς επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τις προθέσεις του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, Σταμάτη Παπασταμάτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος δήλωσε ξεκάθαρα μετά το φετινό χαμένο πρωτάθλημα πως θα κάνει τα πάντα για να φέρει την ομάδα άμεσα στην κορυφή και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο Μαντάλινιτς είναι ο  5ος κατά σειρά αθλητής που προστίθεται στο νέο ρόστερ καθώς είχαν προηγηθεί οι μεταγραφές των Μάτσκεβιτς, Τικ, Ρογκούλσκι και Μαρκατάτου. Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν είναι απλά να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν με την αποχώρηση αρκετών παικτών αυτό το καλοκαίρι αλλά όσοι θα έρθουν να ανεβάσουν πραγματικά το επίπεδο της ομάδας. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» γνωρίζουν καλά τα λάθη και τις αδυναμίες που είχε η φετινή ομάδα και θέλουν όποιος έρθει να ανταποκριθεί καλύτερα στη θέση του από τον προκάτοχο του.

Οι μεταγραφές βέβαια δεν έχουν τελειώσει καθώς στην ΑΕΚ κινούνται για τουλάχιστον τέσσερις ακόμα δυνατές προσθήκες. Ειδικά η δεξιά πλευρά είναι αυτή που απασχολεί τους ανθρώπους του τμήματος που στοχεύουν σε δύο αθλητές ευρωπαϊκού επιπέδου. Συγκεκριμένα το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί η απόκτηση ενός δεξιού ίντερ και ενός δεξιού εξτρέμ που θα καταστήσουν πανίσχυρη και την δεξιά πλευρά της ομάδας.

Επιπλέον στις τάξεις του «Δικεφάλου» κινούνται και για την απόκτηση ενός δεύτερου ξένου τερματοφύλακα πίσω από τον Μάτσκεβιτς ενώ έχει αποκτηθεί και ο νεαρός Καλαμάτας από την Δόξα Βύρωνα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να γίνει μια ακόμη κίνηση που αφορά την ενίσχυση της άμυνας.

Πως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της ΑΕΚ

Το ρόστερ της ΑΕΚ σταδιακά στελεχώνεται και μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν καλυφθεί  τα περισσότερα κενά. Μέχρι τώρα η «Ένωση» κάλυψε ιδανικά το κενό του Μυλωνά με την απόκτηση του Μαντάλινιτς ενώ στη θέση του Ουγκάλντε αποκτήθηκε ο Τικ. Κάτω από τα δοκάρια η θέση του βασικού μετά την αποχώρηση του Μπουκοβίνα έχει καλυφθεί εδώ και μήνες με την απόκτηση του Ιβάν Μάτσκεβιτς. Στη θέση του Πλαθα αποκτήθηκε ο Λούκας Ρογκούλσκι αλλά και ο νεαρός διεθνής Γιώργος Μαρκατάτος.

Αναλυτικά το ρόστερ της ΑΕΚ όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι τώρα:

Τερματοφύλακας: Μάτσκεβιτς, Καλαμάτας

Αριστερό ίντερ: Μαντάλινιτς, Νικολαϊδης, Κοτσιώνης, Καλόμοιρος, Στάθης,

Αριστερό εξτρέμ: Τικ, Κεδέρης,

Δεξί ίντερ: Ηλιόπουλος,

Δεξί εξτρέμ: Αραμπατζής, Βασιλείου,

Πίβοτ: Ρογκούλσκι, Μαρκατάτος, Παπαδιονυσίου,

Πλέι μέικερ: Μόγια, Λέμος,

Προπονητής: Αλέξης Αλβανός

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X