Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο μοναδικός εν ενεργεία που ήταν παρών και στην καλύτερη ενδεκάδα το 2005 και το 2006!

Ράνγκνικ: «Δεν θα αποφασίσω εγώ για την παραμονή του Κριστιάνο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο βρέθηκε και φέτος στην καλύτερη 11άδα της Premier League από την Ένωση Παικτών και είναι ο μοναδικός που παραμένει ενεργός στη δράση, απ’ όσους είχε μαζί του στο καλύτερο αρχικό σχήμα το 2005 και το 2006!

Ο Πορτογάλος είναι… μια κατηγορία μόνος του. Άλλη κλάση. Άλλη αντοχή. Έχει ρίξει απίστευτη δουλειά. Έχει ζήσει με τρομερές θυσίες για να μπορεί σε αυτό το σημείο της ζωής και της καριέρας του να βρίσκεται στο ανώτατο επίπεδο και να τα καταφέρνει περίφημα όντας… σαν τη μύγα μες στο γάλα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αναγνώριση της φετινής του παρουσίας στο «Ολντ Τράφορντ» έχοντας επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα και τον αγαπημένο του τόπο το περασμένο καλοκαίρι, ήταν η συμμετοχή του στην κορυφαία 11άδα όλης της σεζόν στην Premier League, από την PFA (Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών).

Οι συνάδελφοί του παραδέχθηκαν πως δεν γινόταν ο CR7 να μείνει στην απ’ έξω με όσα προσπάθησε και κατάφερε να κάνει, αν και ήταν παντελώς μόνος του στους «κόκκινους διαβόλους» που έχασαν και την 4άδα για το Champions League.

Η φετινή ήταν η 5η διαφορετική αγωνιστική περίοδος κατά την οποία ο Κριστιάνο συμπεριλαμβάνεται στους καλύτερους 11, όπως αναδεικνύεται από την PFA. Είναι τρομερό πως στις πρώτες δυο παρουσίες του στο κορυφαίο αρχικό σχήμα, βρισκόταν με ποδοσφαιριστές που πλέον έχουν όλοι αποσυρθεί κι εκείνος συνεχίζει ακάθεκτος, στρέφοντας το ενδιαφέρον του πλέον και στη νέα αγωνιστική περίοδο!

Την σεζόν 2005-2006 η 11άδα απαρτιζόταν από τους:

Τερματοφύλακας: Γκίβεν

Άμυνα: Τσιμποντά, Τέρι, Κάραγκερ, Γκαλάς

Μέσοι: Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζέραρντ, Λάμπαρντ, Τζο Κόουλ

Επιθετικοί: Ανρί, Ρούνεϊ

Την σεζόν 2006-2007 η 11άδα απαρτιζόταν από τους:

Τερματοφύλακας: Φαν ντερ Σαρ

Άμυνα: Γκάρι Νέβιλ, Βίντιτς, Φέρντιναντ, Εβρά

Μέσοι: Γκιγκς, Σκόουλς, Κριστιάνο Ρονάλντο

Επιθετικοί: Ντρογκμπά, Μπερμπάτοφ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X